Dator > hur man kan jämföra AGP video

 • hur man kan jämföra AGP video


 • Accelerated Graphic Port (AGP) grafikkort är efterföljaren till den tidigare grafikkort teknik PCI. AGP-kort ger bättre prestanda än PCI-kort och mest moderna datorer levereras som standard med AGP slots. AGP-kort kan också variera mycket i hastighet och minneskapacitet, vilket gör att välja rätt AGP-kort för dina behov viktig. Att välja rätt AGP-kortet beror ofta på den prisklass du letar efter och kraven resultatet för dina favoritspel eller programvara

  Du behöver:.
  Computer manual.


  1.
  Välj ett AGP-kort med rätt spänning för moderkortet. AGP-kort finns i tre olika typer av spänning-1. 5V, 3. 3V och 0. 8V. Den 1. 5V och 3. 3V också komma med olika fack storlekar för moderkort anslutning. Den 1. 5V och 3. 3V båda har en enda hack i samband kortplats, medan 0,8 V kommer med en dubbel hack. Om AGP-kortet spänningen är fel, kan kortet fungerar inte alls.
  2.
  Leta efter ett AGP-kort med de bästa RAM specifikationer för priset. När du väljer ett AGP-kort hittar du många av dem visas med en viss typ, hastighet och mängd RAM-minne, till exempel 128 MB DDR2. Välja ett kort med de mest RAM och av högsta kvalitet RAM kommer att få den bästa effekten. Om moderkortet är kompatibelt med kortet, leta efter kort som innehåller 256 MB eller mer, och helst DDR2 eller DDR3-minne. DDR2 och DDR3 är exempel på hur snabbt minnet hastigheten, så DDR3 är snabbare än DDR2 och så vidare. Ett annat sätt att se ett kort kommer att möta ditt minne behov är genom att kontrollera video-krav i olika spel eller multimedia program som du använder.
  3.
  Kontrollera övervaka kompatibilitet. AGP-kort kommer med varierande video hamnar, såsom VGA, DVI och S-Video. Så när du jämför AGP-kort, kolla om hamnen i kortet stämmer med din bildskärm eller TV. Men i vissa fall om porten typ inte är korrekt, kan du köpa adaptrar för att ansluta din bildskärm eller TV till ditt grafikkort.
  4.
  Kontrollera om drivrutiner och programvara som DirectX. Som av 2010, många av de nyaste TV-spel kräver DirectX stöd till ett specifikt studieprogram. Däremot har vissa av de nyare spel som kräver nyare och nyare versioner av DirectX, såsom DirectX 10 och därefter. Så när man jämför ett AGP-kort, letar efter kortet med den senaste versionen av DirectX-stöd kan se din förmåga att spela nya spel med bästa grafik kvalitet.


Previous:Skillnaden mellan PC100 och PC133 Next:Hur tar jag bort en Dell Inspiron B130 display?

Relaterade artiklar


 • Hur byter jag en PowerBook G4 tangentbord nyckel?
 • Hur man återskapar en fil från en extern HD
 • minne skillnad i PC100 vs PC133
 • HP inspiron slimline s3320f information
 • Hur felsöker jag HP PSC 2110x patroner för att anpassa & skriva ut?
 • specifikationerna för Toshiba L350-10L
 • Hur tar jag bort en Dell Inspiron 8500 skärm?
 • Hur uppgraderar jag en Compaq Presario med sr5310f RAM?
 • Hur fyller jag i Compaq Armada 1592 BIOS?
 • hur man installerar en ljudenhet på datorn