Dator > hur man kan få en hårddisk på nätet

 • hur man kan få en hårddisk på nätet


 • Det finns flera anledningar varför du skulle vilja komma åt en hårddisk på nätet. Tänk dig själv att sitta hemma, tar emot ett viktigt samtal, och behöver att referera information från ett dokument som finns i hårddisken på din kontorsdator. Eller du kanske vill dela bilder, dokument, musik eller annan information med datorer för långt bort för nätverk tillsammans. Tillgången denna avlägsna information på flera olika sätt, enklast genom att använda en fjärråtkomst program eller en online hårddisk

  Du behöver:
  anslutningskabel.
  1/8-tums hane-till-stereo RCA hane patch-kabel.

  Remote Access


  1.
  Hämta och spara en fjärråtkomst program såsom PC Remote, gå till min dator eller ISL AlwaysOn. Klicka på "Spara" när du ombeds att antingen spara eller köra programmet. Gör detta på den dator där du vill komma åt hårddisken (värd) och på datorn du arbetar på distans på (admin dator).
  2.
  Leta reda på programmet i mappen du sparade den och klicka två gånger för att starta installationen. Följ installationsanvisningarna. Gör samma sak för både den mottagande och admin dator. Om du inte är hemma för att installera det på datorn som du vill komma åt hårddisken, ring datorn plats och har någon göra installationen åt dig.
  3.
  Öppna fjärråtkomst program Admin modul på datorn du arbetar med genom att klicka på "Start" och fjärråtkomst programmet och välja "Admin". Skriv i värddatorn IP-nummer du fått när du installerade eller haft programmet installerat på värddatorn, i rutan bredvid "Internet Gateway" eller "adressbok" alternativet. Följ din anvisningarna på skärmen för att göra detta på rätt sätt.
  4.
  Be någon att öppna programmet på värddatorn.
  5.
  Klicka på " Connect "från den dator du är på. Klicka på "Full Control"-knappen eller liknande alternativ, beroende på fjärråtkomst program du använder. Detta gör att du kan styra online värddatorn och ger dig tillgång till hårddisken.
  6.
  Du kommer att se "Fjärrskärm Window" när datorerna ansluter till varandra. Gå till "Start" i det avlägsna skärmen och klicka på "Min dator. "Välj den hårddisk du vill använda och klicka två gånger för att öppna den.

  Online hårddisk


  1.
  Registrera dig för ett online-hårddisk tjänst som ADrive eller enorma Drive. Skapa ett användarnamn och lösenord på hemsidan.
  2.
  Ladda upp filer, dokument eller program du vill dela med "Bläddra"-knappen eller liknande knapp som du se på tjänsteleverantörens skärm.
  3.
  Skapa ett användarnamn och lösenord för de personer du vill dela online hårddisk med. Välj åtkomstnivå du vill ha för dessa användare.
  4.
  Ge användarnamn och lösenord till de personer du vill ha tillgång till information om den virtuella hårddisken.


Previous:Skillnaden mellan PC100 och PC133 Next:Vad gör jag om en HP Pavilion webbkamera fungerar inte

Relaterade artiklar


 • hur man kan bli av vertikala linjer på en bärbar dator skärm
 • hur man ansluter en switch till ett nav
 • hur man utformar kuvert mallar
 • Hur länge kan du lagra HP LaserJet-patroner bläck?
 • hur man återställer en Epson R200
 • hur till återvinna bilder från SD-kort med freeware program
 • Hur konfigurerar jag en HP-skrivare 4315 för windows vista?
 • hur man öppnar en Compaq fall
 • Hur återställer jag en Dell Axim X51v tillbaka till fabriksinställningarna?
 • hur man installerar en kamera på en Dell D600