Dator > hur man bränner iPod-video på en DVD

 • hur man bränner iPod-video på en DVD


 • Med tillägg av en video spelare i iPod-enheter för flera år sedan, med dina favoritfilmer och TV-program med dig är ett kick. Det finns dock några tillfällen som du kanske vill se videon på en större skärm. I dessa fall bränna filen till en DVD och titta på det genom en vanlig DVD-spelare är det snabbaste och mest ekonomiska sättet att ta med liten skärm video till den större skärmen

  Du behöver:.
  Codec konverteringsprogram.
  DVD-bränning.
  DVD-RW-enhet.
  Tomma DVD-media.


  1.
  Ladda ner ett codec omvandlare som kan konvertera MPEG 4 till MPEG 2, såsom Aimersoft DVD Creator. Den huvudsakliga anledningen till att du kan inte bara bränna iPod video till en DVD och titta på den på din tv är att det inte är i ett format som din DVD-spelare kan läsa. Den goda nyheten är, att du snabbt kan rätta till denna situation genom att hämta en codec-omvandlare.
  2.
  Installera konvertering programvara på din dator. Följ bara installationsguiden meddelanden som visas när hämtningen är klar.
  3.
  Öppna programmet. På skrivbordet, dubbelklicka på ikonen för att öppna programmet.
  4.
  Lägg till iPod video till programmet. De flesta verktyg kan du bläddra bland dina mappar och filer för att hitta platsen för den video du vill konvertera. Leta reda på iPod video fil du vill konvertera på din hårddisk. Dessa är oftast i ditt iTunes-mappen under "iTunes Media. " Klicka på filnamnet och välj "Öppna".
  5.
  Börja filkonvertering processen. Vid det här tillfället kommer vissa program att påbörja processen filkonvertering automatiskt medan andra kräver att du manuellt starta processen genom att klicka på "Start". Anteckna utdatafilen plats som det är där filen skall bo när du är redo att bränna det.
  6.
  Bränn din DVD. När filen har konverterats till MPEG 2, kommer du att kunna bränna den på en DVD. Alla DVD-bränning kommer att fungera som den nyligen konverterade filen inte är krypterad. Du kan behöva komprimera filen så att den passar på en vanlig tom DVD. Många DVD-bränning program har en fil komprimeringsalternativet redan installerat. Om din inte, kanske du måste ladda ner en kompression ansökan som DVD Shrink.
  7.
  Titta och njut! Den resulterande DVD bör spela i alla vanliga DVD-spelare. Var beredd på att uppleva en viss förlust av bildkvalitet som den resulterande filen kommer inte att vara lika skarp som en förinspelad DVD, men du bör kunna titta på filen.


Previous:Skillnaden mellan PC100 och PC133 Next:om microSD kortformat

Relaterade artiklar


 • hur man gör en extern hårddisk med en reservdel hårddisk
 • hur man sätter ögat leksaker på en dator som en webbkamera
 • hur man återställer en iP4200
 • energisparfunktioner för datorer program
 • Hur fyller jag 33 och 32 bläckpatroner på en Lexmark?
 • vad är en risograph maskin?
 • Hur håller jag MacBook tätt på säkerhet?
 • Intel Core 2 Quad-processor q8300 information
 • specs på IBM R51
 • vad menar 32-bitars och 64-bitars?