Dator > hur bärbara datorer ränta notebook

 • hur bärbara datorer ränta notebook


 • Betyg en bärbar dator är inte så lätt som helt enkelt har kopplat ett telefonnummer som grundar sig på hur mäktigt det är. Liksom flesta datorer, mer kraftfulla komponenter är alltid bättre än mindre mäktigaste, men denna extra kraft har ett pris. För att hitta din perfekta laptop, betygsätta varje tillgänglig laptop på en skala som är anpassad för dina behov. Även de mest kraftfulla bärbara dator tillgänglig kan göra vad du behöver, om du bara ska använda den bärbara datorn för att kontrollera e-post, skulle du att slösa massor av pengar på onödiga tillbehör.

  Du behöver:
  anslutningskabel
  . 1/8-tums hane-till-stereo RCA hane patch-kabel.


  1.
  Skapa en lista med de bärbara datorer du funderar. Inkludera Några top-end bärbara och några mycket billiga bärbara datorer i listan så att du har några jämförelser. Skriv namnen på de bärbara datorer ner vänstra sidan av ett papper, och få en kopia av deras specifikationer, normalt återfinns på din dator alltid webbplats eller den bärbara tillverkarens webbplats.
  2.

  Rita linjer ovanför och nedanför varje objekt som du listade och förlänga dessa linjer över hela sidan. Rita vertikala linjer ungefär en halv tum isär-att gå tvärs över sidan också -. Att göra ett rutnät
  3
  Skriv följande poster i utrymmet ovanför varje kolumn. : "Processor", "Bildstorlek", "RAM", "Hard Drive", "grafikkort", "DVD Drive", "Software Package", "Design" och "Vikt"
  4. .
  Placera en siffra mellan 1 och 10 i varje låda, enligt hur väl den bärbara datorn till vänster om boxen uppfyller dina behov för ovanstående kategori din box. Tänk på att "10" i någon kategori inte nödvändigtvis är den senaste versionen eller den bästa modellen. Om du inte ska spela avancerade spel, grafik använder programvara eller skapa musik, skulle top-end processor inte vara mycket bra för dig alls, eftersom du betalar mycket för något du behöver väldigt sällan. Din "10"-processorn skulle vara något mycket långsammare och förhållandevis billigare. Det är ett godtyckligt system för mätning, men det måste vara, eftersom allas dator behöver är olika.
  5.
  Lägg i ytterligare kategorier som passar dina personliga behov. Till exempel kanske du behöver fler än två USB-portar, eller en microSD-kortplats. Eller ta bort några av ovanstående kategorier om du verkligen inte bryr sig om den funktionen. Försök att bara innehåller komponenter som du tycker är viktiga, annars kommer du att späda ut systemet med oviktiga föremål.
  6.
  Lägg ihop summan för varje laptop. Eftersom inga betyg system är perfekt, välja ut de tre bärbara datorer "högst poäng och göra ditt köpbeslut från en av dessa.

  Tips och varningar


 • Eftersom de bästa komponenterna ständigt förändras, använd den dyraste bärbara datorn och den billigaste bärbara datorn för att ta reda ett bra utbud av komponenter specifikationer för nu tillgängliga bärbara datorer.

Previous:Skillnaden mellan PC100 och PC133 Next:typer av chip induktorer

Relaterade artiklar


 • Min HP LaserJet 2100 kommer inte ut till andra fack
 • hur man använder s-video på en Dell laptop
 • Hur installerar jag DDR2 RAM på min laptop?
 • hur man öppnar en Dell torn dimension dator
 • hur du ställer in dubbla HP-bildskärmar
 • Hur gör jag typ vänsterhänt?
 • specifikationer på Toshiba bärbara datorer
 • Hur öppnar jag en HP n5420 laptop?
 • hur man lysa upp en Dell Studio tangentbord
 • hur du installerar iomega zip