Dator > Hur ansluter jag en Dell-dator till en projektor?

 • Hur ansluter jag en Dell-dator till en projektor?


 • Projektorer kan vara ett användbart komplement till alla hemmabio, klassrummet eller på arbetsplatsen. Byt datorns bildskärm med en multimedia projektor att kapitalisera på din Dells datorkraft och videoalternativ utgång. Använd videokabeln som levererades med projektorn för att ansluta den till datorn. Eller köpa en bättre videokabel för en högre kvalitet bild om både projektorn och Dell har stöd för det

  Du behöver:.
  Anslutningskabel
  . 1/8-tums hane-till-stereo RCA hane patch-kabel.


  1.
  Stäng av din Dell-dator.
  2.
  Anslut projektorn till ett vägguttag.
  3.
  Sätt videokabeln på rätt plats på kontakten panelen på projektorn. Facket kan vara märkt "VGA IN", "DVI IN" eller "video in", beroende på vilken typ av projektor som du har.
  4.
  Anslut den andra änden av videon kabeln i motsvarande video slot på din Dell-dator.
  5.
  Anslut datorns ljudutgång till projektorn om projektorn kan ljud. Sätt 1/8-tums mini-kontakten i "Line Out"-uttaget på Dell. Anslut RCA-kontakterna i uttagen på projektorn. Matcha den röda kontakten till den röda uttaget, och matcha den vita kontakten till den vita uttaget.
  6.
  Sätt på din Dell-dator. Tryck på "Power"-knappen på projektorn konsolen, eller på projektorns fjärrkontroll.


Previous:Skillnaden mellan PC100 och PC133 Next:hur man kan få en hårddisk på nätet

Relaterade artiklar


 • Hur återställer jag min Toshiba E750?
 • hur man hittar minnet adressen till min nätverkskort
 • hur man kan begränsa tillgången till USB-lagringsenheter
 • Hur rengör jag hårddisken på en dator och bli av med ett 32 fel?
 • hur till återvinna en Toshiba hårddisk
 • hur man gör en USB-enhet för en lokal hårddisk i Vista
 • Hur använder jag scannern på min HP 6100?
 • hur man kan öka hastigheten på en bärbar dator
 • hur du lagrar min bok om en flash-enhet
 • hur till återvinna min hårddisk