Dator > hur du uppgraderar min iMac hdd

 • hur du uppgraderar min iMac hdd


 • Om du befinner dig slut på utrymme på din iMac hårddisken kan du ta din dator till en Apple butik för en uppgradering eller utföra proceduren själv. Ta isär datorn, men kommer att ogiltigförklara ett års garanti samt AppleCare stöd, enligt Apples hemsida. Uppgradera hårddisken ingår inte i tjänsten täckning och kommer att visas på din faktura från Apple. För datorer inte längre omfattas av garanti, spara pengar genom att utföra uppgraderingen själv

  Du behöver:.
  Antistatisk matta.
  Stjärnskruvmejsel.
  4 sugkoppar.
  T8 Torx skruvmejsel.
  T6 Torx skruvmejsel.
  3.
  5-tums SATA-hårddisk.


  1.
  Rulla ut antistatisk matta på ett bord och lägga iMac nedåt på mattan. Skruva loss Phillips skruven som håller den långsmala aluminium panel på baksidan av iMac.
  2.
  Ta bort panelen och lossa den svarta flikarna som håller RAM-kort i sina skåror. Dra RAM-kort utom sina tider med fingrarna när de hoppar ut något.
  3.
  Vänd iMac över så att plasten skärmen täcker är vänd uppåt. Fäst fyra sugkoppar till den plana ytan på skärmen som täcker, avståndet dem jämnt att fördela vikten. Använd sugkoppar för att dra skärmen täcker från iMac.
  4.
  Ta bort T8 torxskruvarna från runt ramen på LCD-displayen. När alla skruvar är ute, försiktigt börja lyfta aluminium bort från displayen. Lossa iSight-kameran från toppen av aluminium, helt ta bort målet.
  5.
  Skruva ur de fyra T8 Torx skruvar i varje vertikal sida av displayen och tre längs den övre kanten. Lyft upp längst ner på skärmen något för att lokalisera de tre ledningarna ansluter skärmen till datorn. Dra försiktigt upp på den svarta kabeln i närheten av fläkten längst ned till vänster på datorn ta bort den från displayen.
  6.
  Koppla det blå kortet från den nedre till höger i displayen . Dra ut den sista svarta kabeln mellan skärmen och den övre vänstra sidan av datorn. Helt ta bort displayen och den åt sidan.
  7.
  Bort de två T8 Torx skruvarna som håller hårddiskkabinett till logikkortet. Ta bort tejpen som håller kablarna till enheten. Plocka upp enheten och plast köra bostäder och kopplar och SATA-kablar från baksidan av enheten.
  8.
  Tryck på hårddisken mot dig med kraft och SATA anslutningar mot dig att ta bort enheten från höljet. Skruva den lilla T6 Torx skruvar från sidorna av enheten och skruva dem i samma hål i den nya enheten.
  9.
  Sätt in hårddisken i plasthölje och återanslut makt och SATA kablar. Skruva T8 torxskruvarna till inneslutningen att fästa den till logikkortet. Tejpa ledningarna igen till hårddisken.
  10.
  Anslut två svarta ledare och det blå kortet från moderkortet till LCD-displayen. Skruva de sju T8 torxskruvarna i displayen för att fästa den på logikkortet. Fäst iSight-kamera kabeln till aluminium och ersätta den T8 torxskruvarna i fallet är ramen runt displayen.
  11.
  Sänk plast skärmen täcker över displayen, tryck iMac över och ersätta RAM-kort i sina springor, klippning dem på plats med den svarta flikar. Ersätt den långa, smala aluminium panel som täcker RAM.

  Tips och varningar


 • Spara tid genom att bara använda en extern hårddiskkabinett. På en extern hårddisk kan du lagra stora filer som inte får plats på iMac hårddisk. Externa hårddiskar är "plug and play", vilket innebär att du kan använda dem med vilken dator som helst.

Previous:Skillnaden mellan PC100 och PC133 Next:hur man installerar sata drivrutiner på en bärbar dator

Relaterade artiklar


 • Lägga till en standard TCP / IP-port skrivare
 • hur du fyller på 4 x 6 papper på HP Deskjet f4130
 • hur du installerar en trådlös Mini PCI e
 • Hur konvertera en pc till en HDTV
 • hur man startar från ett USB-minne
 • hur du lägger till ytterligare hårddiskar till din PC
 • Hur ändrar jag lösenord på MacBook Pro (Intel)?
 • hur man kan jämföra AMD med Intel
 • hur du uppdaterar bios Phoenix Technologies
 • hur man sätter filmer på en Pandigital fotoram