Dator > dokumentskanning förfaranden

 • dokumentskanning förfaranden


 • Du behöver:
  stjärnskruvmejsel
  . Specialiserad dator vakuum.
  Luddfri trasa.
  Lätt silikonfett.

  Svårt att komma ihåg en tid då vi inte bara kunde nå för vår digitalkamera eller till och med vår telefon, och ta en bild för snabb uppladdning på vår dator. Men även under 2000, har regelbunden filmkameror fortfarande vanligt, och många människor fortfarande använda dem under 2010.  En scanner är ett annat tekniska verktyg som används för att få dina foton eller dokument på din dator. Medan de närmare detaljerna kring skanning är beroende av dator och skrivare typ, drivrutiner och programvara, några allmänna metoder tillämpas fortfarande på alla skannrar.

  Hitta programmet

  Öppna det program som körs skannern på din dator. Om du inte är säker på vad det är, titta på skannern varumärke. Det finns vanligtvis ett tillhörande program, med samma varumärke, under Start och sedan gå under Program.

  Ställ in upplösning

  granska dokumentet kvalitet att avgöra din skanna eller punkter per tum (dpi) eller scanner upplösning inställningar. En full-färg bild som du planerar att skriva ut med hög kvalitet kräver dpi sättas till 300 eller högre. Kräver också en svart-vit dokument 150 dpi. Liksom, ett foto eller ett svart-vitt dokument som kommer att användas bara online kräver 72 dpi.  Skannern kan också ha enkel kvalitet inställningarna, t. ex. Hög, Medium och Låg. Dessa motsvarar ofta med dpi siffror som redovisas här. Kontrollera din skanner manual eller hjälpfunktion för mer information.  Skannerupplösning riktlinjer som anges här är minimikrav. Du kan öka dpi för någon av situationerna. Tänk dock att den tryckta kopia av ett dokument aldrig kan överstiga dess ursprungliga storlek eller kommer du att se en förlust av kvalitet.

  Skanna dokumentet

  Öppna skannern. Placera dokumentet som ska skannas, vänt nedåt på skannerglaset. Alternativt, om skannern har en topp feeder, använda den. Kör en förhandsvisning innan den egentliga sökningen om programmet tillåter det. Detta gör att du kan se om handlingen radat upp ordentligt innan du faktiskt skanna. Klicka på "Scan" eller andra knappen som startar skanningen. Ju högre dpi, desto längre skanningen tar. Högre upplösning bilder kan ta upp till en minut eller mer.

  Spara dokumentet

  Spara dokumentet när du är klar. Högre upplösning bilder eller dokument tar längre tid att spara.


Previous:Skillnaden mellan PC100 och PC133 Next:hur man gör en NTFS-flash-enhet

Relaterade artiklar


 • Hur ändrar jag skrivarens IP på en Canon PIXMA MX850?
 • hur förklarar Intel Pentium 4
 • hur du ställer dual screen bakgrundsbilder
 • hur du ställer in ljudet på en dator
 • Hur använder jag icke äkta bläck?
 • intern vs extern DVD-enhet
 • Hur får jag ett modem Apple USB att fungera på Bootcamp?
 • hur man installerar drivrutiner för Canon 457 skrivare
 • inbyggda processorn definition
 • Hur installerar jag trådlösa 802,11 i en Toughbook?