Dator > Hur navigerar jag en Acer Aspire 5520?

 • Hur navigerar jag en Acer Aspire 5520?


 • Acer America, grundat 1976, är baserat i San Jose, Kalifornien i Silicon Valley. Med tiden har företaget tillverkat stationära datorer, servrar, bildskärmar och annan digital utrustning. Bärbara datorer ingår även i Acers sortiment av produkter. En populär linje av Acer bärbara datorer är det 5500-serien, inklusive de Acer Aspire 5520. För att få en full omfattning allt du kan göra med din dator kan du lära dig några navigera grunderna för att komma igång
  1. .
  Tryck på den gröna "e" knappen som finns i det övre vänstra hörnet på ditt tangentbord för att starta Acer Empowering-teknik verktygsfältet. Detta verktygsfält kan du konfigurera Internet-anslutningar, som inrättades trådlösa anslutningar, hantera effektnivåer, projektledare din skärm för presentationer, inrätta ett lösenord för att skydda din dator filer och utföra en systemåterställning.
  2.

  Tryck på "världen"-knappen som är centrerad på toppen av tangentbordet för att snabbt starta din webbläsare. Annars kan du starta din webbläsare genom att klicka på "Start" Windows-knappen, välja "Program" och "Internet Explorer".
  3.
  Starta ditt e-postprogram genom att trycka på "kuvertet "knappen som är centrerad på toppen av ditt tangentbord. Du kan också leta upp och öppna ditt e-postprogram genom att klicka på "Start" och "program".
  4.
  Aktivera din trådlösa Internet-funktionen genom att trycka på knappen som sitter till vänster av jordklotet knappen längst upp på tangentbordet. När trådlöst internet är aktiverat denna knapp tänds. Så här inaktiverar trådlöst internet tryck på knappen igen och slocknar.
  5.
  Fingret omkring på grå fyrkant "Touch Pad" för att flytta markören på datorskärmen. Du kommer att se tre silver knapparna under styrplattan. Tryck på knappen längst till höger för att göra vad motsvarar en "högerklicka" med en vanlig datormus. Tryck på knappen längst till vänster för att utföra en "vänsterklicka. " Tryck på mittknappen för att bläddra på skärmen upp eller ner.
  6.
  Tryck på Windows-tangenten som finns till vänster om mellanslagstangenten. Genom att trycka denna knapp kan du komma åt andra delar av datorn som "Den här datorn", "Hjälp och support", "Program" och "Sök" alternativ.
  7.
  Leta mediaspelaren nycklar som ligger utspridda på det numeriska tangentbordet. Dessa knappar kan användas för att spela upp, pausa, spola fram, spola tillbaka och stoppa musik eller video val som du kan titta på din dator. För att kunna använda dessa knappar måste du samtidigt trycker på "FN" knappen.


Previous:Skillnaden mellan PC100 och PC133 Next:Varför behöver jag en minneskortläsare?

Relaterade artiklar


 • hur man fixar en hp laptop brev
 • vad är Centrino 2?
 • hur du ställer dual screen bakgrundsbilder
 • Hur installerar jag en processor Athlon X2?
 • Hur kontrollerar jag strömmen på en Mac G4 backup batteri?
 • hur du uppdaterar med en BIOS-version
 • Hur gör jag startar en renoverad Dell Latitude D500?
 • Hur använder jag icke äkta bläck?
 • vad är syftet med ett PC-kort?
 • anti glare vs blank laptop skärm