Dator > hur man demonterar en IBM Thinkpad T30

 • hur man demonterar en IBM Thinkpad T30


 • Du behöver inte vara en professionell datortekniker att demontera IBM ThinkPad T30. Om du inte har något emot eventuellt upphäver garantin när du öppnar din ThinkPad T30: s fall kan du hantera jobbet i ditt hem eller kontor med endast en Philips-skruvmejsel och en X-Acto kniv eller en platt skruvmejsel. Inga andra verktyg behövs för att plocka isär din IBM ThinkPad T30

  Du behöver:. .
  Philips skruvmejsel
  X-Acto kniv.
  Platt skruvmejsel.


  1.
  Stäng av din IBM ThinkPad T30 och se till att koppla bort nätadaptern från baksidan av datorn.
  2.
  Vänd över IBM ThinkPad T30 och använda batteriet släppa för att frigöra batteriet. Denna release mekanismen finns direkt under den horisontella konturerna av batteriet vid toppen av ThinkPad T30. Skjut spärren till pop ut batteriet.
  3.
  Ta bort de två skruvarna på botten av IBM ThinkPad T30. Dessa skruvar är relaterade till tangentbordet och bör tas bort med en Philips-skruvmejsel. En av skruvarna ligger ovanför batterifacket, med den andra skruven bor en tum eller två över detta.
  4.
  Vänd på IBM ThinkPad T30 tillbaka över och frigöra tangentbordet från höljet nu när det är löst efter avskaffandet av de två skruvarna på undersidan av enheten. Du kommer att kunna se tangentbordet Flexkabel löper från botten av tangentbordet ner till ett uttag på IBM ThinkPad T30 moderkort.
  5.
  Dra upp ena kanten av detta uttag , precis så glida ut tangentbordet flex kabel. Ta bort tangentbordet helt nu när det är frånkopplad.
  6.
  Avlägsna förslutningsskruvar längs bezel för IBM ThinkPad T30: s skärm. Ramen är i plast omkretsen kring T30 display, och det finns skruvar längs det som är täckt med plast pluggar för hemlighållande ändamål. Avlägsna pluggarna med en X-Acto kniv eller spetsen på en platt skruvmejsel eller liknande anordning, om man är nära.
  7.
  Ta bort skruvarna längs IBM ThinkPad T30: s bezel med din Philips-skruvmejsel.
  8.
  Avlägsna de tre skruvarna på vardera sidan av IBM ThinkPad T30 är med Philips-skruvmejsel. Dessa skruvar har inte plastproppar att hantera. Bänd loss bezel försiktigt bort.
  9.
  Hitta omriktaren kabel och koppla bort sina två kablar. Omriktaren Styrelsen är den gröna brädan på botten av de utsatta IBM ThinkPad T30 display. Det finns en kabel på vardera sidan av brädet. Dessa kan enkelt kopplas bort från anslutningarna.
  10.
  Dra tillbaka IBM ThinkPad T30: s skärm för att skapa separation mellan verkligheten och den bakre höljet på datorn. Detta kommer att avslöja LCD kabel som kan tas bort genom att dra upp och lossnar den självhäftande remsan som håller kabeln på plats.
  elva.
  Lyft upp och ta bort skärmen.


Previous:Skillnaden mellan PC100 och PC133 Next:vad är skillnaden mellan en DDR2 & amp; DDR3 RAM / minne?

Relaterade artiklar


 • Hur man använder en usb flashdrive
 • vad som gör en bärbar dator bra?
 • specifikationer av en IBM Thinkpad a21e
 • Hur skapar jag FAT32 på en extern HD?
 • hur man gör en bootbar USB pendrive från en iso
 • hur man hämtar filer från hårddisken på en dator nonfunctioning
 • hur man hittar min CMOS-batteriet
 • den bästa kvaliteten bärbara datorer av 2008
 • hur du tar bort tangentbordet från en bärbar dator
 • min dator kan inte upptäcka min 8 GB microSD-kort