Dator > hur man demonterar en Dell Inspiron 6000

 • hur man demonterar en Dell Inspiron 6000


 • Demontering någon bärbar dator kan vara skrämmande. Men, om det görs på rätt sätt, är det en användbar färdighet för alla datoranvändare att bemästra. Det ger dig möjlighet att ersätta och ta bort datorns hårdvara utan att behöva anställa en bärbar dator tekniker. Nackdelen är att även om den kan du spara pengar, är det förmodligen brukar spara tid. Som med alla laptop, demontering din Dell Inspiron 6000 är ett tidskrävande projekt. Det är också möjligt att permanent skada din laptop i demontering processen

  Du behöver:.
  Antistatiskt.
  Phillips-skruvmejsel.
  Platt skruvmejsel.


  1.
  Stäng av datorn och stäng LCD-skärmen. Koppla ur nätsladden och alla diverse kablar eller enheter från den bärbara datorn. Placera den bärbara datorn nedåt. Bifoga ett antistatiskt armband på handleden. Fäst remmen gästbok klipp att ytterhöljet på den bärbara datorn.
  2.
  Placera den bärbara datorn så öppningen är riktad framåt. Leta reda på batteriet i det övre högra hörnet på den bärbara datorn. Tryck på batteriets avtryckaren. Ta ut batteriet ur datorn.
  3.
  Leta reda på CD /DVD-enhet i det nedre, högra hörnet på den bärbara datorn botten hölje. Ta bort de två Phillips-skruvar säkra den till den bärbara datorn. Ta tag i ansiktet på enheten och dra ut det ur sitt fack.
  4.
  Leta reda på hårddisken facket i det övre högra hörnet av den bärbara datorn strax under batterifacket. Ta bort de två Phillips-skruvar säkra det på plats. Ta tag i sidan av enheten och dra ur facket. Ställ in hårddisken till sidan.
  5.
  Vänd den bärbara datorn över och öppnar LCD-skärmen tills den är i 180-graders position. Sätt en liten, platt skruvmejsel i tangentbordet täcka högra sida. Locket är tunn plastremsa strax ovanför den översta raden på tangentbordet. Börja med att bända upp luckan för den bärbara datorn höljet. Arbeta dig till den vänstra sidan av den bärbara datorn tills locket har försvunnit helt. Lägg kåpan åt sidan.
  6.
  Ta bort de två Phillips-skruvar framgår av tangentbordet locket. Ta tag i övre kanten av tangentbordet, luta tangentbordet uppåt och placera den upp och ner över handstödsytan.
  7.
  Leta reda på flatkabeln på undersidan av tangentbordet. Spåra kabeln till där den ansluter till moderkortet. Ta tag i vita dragfliken sticker ut från band kabelkontakten på moderkortet. Dra rakt upp på kabeln för att koppla den. Ta bort tangentbordet från den bärbara datorn.
  8.
  Leta reda på trådlösa kortet facket i det övre högra hörnet av den bärbara datorn topp hölje. Koppla den svarta och vita antennkablar från den trådlösa kortet. Sprid metallflikarna på varje sida av kortet. Luta den bakre änden av kortet upp på en 45-graders vinkel. Skjut kortet ut ur sitt fack.
  9.
  Leta LCD videokabeln som sträcker sig från den vänstra sidan av skärmen. Koppla bort kabeln från dess kontakt på moderkortet. Ta bort Phillips-skruvarna från varje LCD gångjärnet. Ta tag i sidorna av LCD-skärmen och sedan försiktigt lyfta av skärmen på den bärbara datorn bas.
  10.
  Placera den bärbara bas nedåt. Ta bort de återstående 13 Phillips-skruvarna från bottenplattan. Vänd basen över och ta bort de två Phillips-skruvar säkra upp ärendet till den bärbara datorn.
  11.
  Leta upp och koppla bort pekplattan kabeln ovanför pekplattan enheten på moderkortet. Ta bort det översta höljet från basen på den bärbara datorn. Detta kommer att avslöja insidan av din bärbara dator.


Previous:Skillnaden mellan PC100 och PC133 Next:hur man ansluter en SATA-hårddisk till en IDE-moderkort

Relaterade artiklar


 • hur gör jag fylla på Canon CL-31 bläckpatroner?
 • Hur gör jag fax från en Deskjet F2100 HP?
 • hur till återvinna alla ljudfiler från en hårddisk
 • hur man ställer två hårddiskar på en dator
 • Hur installerar jag en Dell tangentbord?
 • hur man uppgraderar en gateway grafikkort
 • hur du slår på den infraröda sensorn på en Dell D620
 • Hur tar jag bort tangentbordet från en 600yg2 gateway laptop?
 • Hur fyller jag 96 hk & 97 patroner?
 • hur man startar en Toshiba dynabook