Dator > hur du ställer in en HP bärbar dator

 • hur du ställer in en HP bärbar dator


 • Du kan anpassa den nya datorn för att göra den till din egen och ställa upp för att tillgodose dina personliga preferenser. Om du har köpt en HP bärbar dator kan du ställa upp på några minuter att köra precis som du vill

  Du behöver:.
  USB-kabel
  . Extern hårddisk.


  1.
  Power din nya bärbara HP Mata in antivirusprogram CD i datorn och följ anvisningarna för att slutföra installationen. Om programmet redan är installerat, behöver du inte installera det igen.
  2.
  Klicka på Windows-menyn för att komma till "Kontrollpanelen" och klicka på "Klocka, språk och region" för att anpassa ditt språk inställningar. Här kan du också ändra språkinställningarna, datum och tid format samt tangentbordsspråk att skriva på ett annat språk. Du kan också lägga klockor för olika tidszoner ska visas på skrivbordet på din HP bärbara dator.
  3.
  Klicka på Windows-menyn och gå till "Kontrollpanelen" för att konfigurera din bärbara dator inställningar för att skapa ett hemnätverk att ansluta till webben och komma åt din e-post. Klicka på "Nätverk och Internet" för att komma åt "Nätverks-och delningscenter" och att ställa in din Internet-inställningar. Här kan du också synkronisera med andra datorer och Bluetooth-enheter i kontakt med din HP bärbara dator. Om du har en mobil enhet kan du använda detta program för att ställa in enheten med din HP bärbara dator.
  4.
  Anslut USB-kabeln till din bärbara HP att överföra dina filer från din gamla dator till din nya bärbara dator med den externa hårddisken. Klicka på "Dator" på skrivbordet och klicka sedan på den externa hårddisken, som ligger under "Enheter med flyttbara lagringsmedia. "Högerklicka på skrivbordet på din bärbara HP för att skapa en ny mapp och överföra dina filer från den externa hårddisken till den nya mappen.
  5.
  Öppna kontrollpanelen och klicka "Användarkonton och Säkerhet för familjen" för att skapa ett användarkonto för varje person som ska använda datorn. Detta gör att varje person att ha anpassade inställningar och personliga filer som tilldelats deras konto. Här kan du också ställa in föräldrakontroll och lösenord för varje användare om så behövs.
  6.
  Besök Microsoft Download Center för att få tillgång nedladdningar till din dator, till exempel Microsoft Office, skapa dokument, kalkylblad och presentationer. Här kan du också hitta gratis nedladdningar för att anpassa din dator med. Du kan klicka på rullgardinsmenyn för att visa tillgängliga nedladdningar för varje kategori. (Se Resurser för länk).

  Tips och varningar


 • Köp virusskydd på din lokala elektronik butik eller på nätet för att skydda din dator från virus.

Previous:Skillnaden mellan PC100 och PC133 Next:hur man hittar mitt chipset VGA-kort

Relaterade artiklar


 • hur du lägger till ytterligare hårddiskar till din PC
 • hur radera CREDANT mjukvara från min blixt driva
 • hur man lösenordsskydda en SimpleTech extern hårddisk
 • hur du överför data med FireWire
 • hur man ansluter en 16 portars switch
 • hur man konfigurerar en SATA-hårddisk
 • hur gör jag ändra på strömmen lösenordet för en IBM Thinkpad 765 dator?
 • beskrivning av DVD-RAM-skivor
 • hur man uppgradera en IBM Thinkpad T43
 • hur man startar från ett USB-minne