Dator > Hur delar jag en deskjet 3745?

 • Hur delar jag en deskjet 3745?


 • HP Deskjet 3745 skrivare är en extern enhet som producerar laserskrivare bildkvalitet men är mer kompakt och billigare än en laserskrivare. Om du är ansluten till ett nätverk där det finns andra datorer utan skrivare kan du dela din HP Deskjet 3745 med andra användare genom att ställa upp som en delad nätverksenhet. Detta gör att andra användare på nätverket att komma åt och skriva ut dokument på din skrivare utan att behöva ha det fysiskt anslutna till sina datorer

  Du behöver:.
  HP Deskjet 3745.
  Driver installationsskivan.

  Konfigurera din dator


  1.
  Stäng av datorn. Anslut kabeln strömmen på baksidan av skrivaren och anslut den andra änden till ett eluttag. Anslut USB-kabeln på baksidan av skrivaren. Se till att datorn är ansluten till nätverket.
  2.
  Slå på din dator. Sätt installationen av drivrutinen disken. Följ instruktionerna på skärmen för att installera skrivaren, ägnar stor uppmärksamhet när de instruktioner berätta för dig att slå på skrivaren och anslut USB-kabeln till datorns baksida.
  3.
  Starta om datorn efter att ha avslutat installationen och låta operativsystemet laddas helt.
  4.
  Klicka på "Start"-menyn och välj "Kontrollpanelen". Dubbelklicka på "Skrivare och fax"-ikonen.
  5.
  Högerklicka på "HP Deskjet 3745" skrivarikonen och välj "Dela". Klicka på "Om du förstår säkerhetsriskerna men vill dela skrivare utan att köra guiden, klicka här" länk, om det behövs.
  6.
  Klicka på alternativknappen bredvid "Dela den här skrivaren "och skriv en skrivare namn i" Share name "text fältet.
  7.
  Klicka på "Verkställ" och klicka sedan på "OK".

  Konfigurera nätverk datorer


  1. br
  <> Klicka på "Start"-knappen på nätverket dator som du vill tillåta att använda din HP Deskjet 3745 skrivare. Välj "Kontrollpanelen".
  2.
  Dubbelklicka på "Skrivare och fax" ikonen. Klicka på "Lägg till skrivare" länk på vänster sida av fönstret Skrivare och fax.
  3.
  Klicka på "Nästa"-knappen, sedan klickar du på knappen bredvid "Ett nätverk skrivare, eller skrivare som är ansluten till en annan dator. "Klicka på" Next. "Välj" Bläddra efter en skrivare "och klicka på" Nästa "-knappen.
  4.
  Klicka på namnet på HP Deskjet 3745 skrivare, klicka på "Nästa". infogar Driver installationsskivan, om de efterfrågas, ti installera skrivardrivrutiner och följ instruktionerna på skärmen för att slutföra installationen. Starta om datorn när installationen är klar, låt operativsystemet att ladda.

  5.
  Klicka på "Start"-menyn och välj Kontrollpanelen. Dubbelklicka på "Skrivare och fax" ikonen. Högerklicka på HP Deskjet 3745 skrivarikonen och välj Egenskaper. Klicka på "Skriv ut testsida" för att testa nätverksanslutningen till skrivaren och bekräfta att sidan skrivs ut. Framgångsrikt skriva ut testsidan visar att skrivaren har delats. Upprepa stegen i detta avsnitt på andra datorer i nätverket som behövs.


Previous:Skillnaden mellan PC100 och PC133 Next:hur man startar upp via USB flash-enhet för en HP Compaq Presario 2100

Relaterade artiklar


 • hur man torka en hårddisk på en dator gratis
 • Hur gör jag en HP 5250 allt-i-ett trådlöst?
 • Hur lägger jag till minne till ett PCV-RX560?
 • specifikationer för advent bärbara datorer
 • hur du uppgraderar PC
 • attaché 2g flash-enhet information
 • hur du tar bort & installera laptop knappar
 • hur du uppdaterar med en BIOS-version
 • vad är en IDE-disk?
 • specifikationerna för en Dell laptop 500