Dator > Hur ändrar jag det Inspiron 9400 processor?

 • Hur ändrar jag det Inspiron 9400 processor?


 • Om processorn på Dell Inspiron 9400 laptop misslyckas eller om du vill uppgradera den, måste du öppna upp datorn så att du kan ta bort den aktuella processorn. Även om det inte kräver fullständig demontering av dator, behöver du att ta isär en hel del den bärbara datorn för att få till processorn. Se till att byta processor använder en hylsa och Front Side Bus som är kompatibel med moderkortet

  Du behöver:.
  Krysskruvmejsel nonmagnetized
  Platt skruvmejsel, nonmagnetized.
  Byte processor.


  1.
  Vänd på laptop över så att bottnen uppåt och gångjärn är riktad mot dig.
  2.

  Skjut batterispärren åt vänster för att batteriet skall dyka upp. Batteriet ligger i det övre högra hörnet av den bärbara datorn och spärren är bara under batteriet. Ta bort batteriet.
  3.
  Skruva loss de två skruvarna som håller "L"-formade plastskydd till den bärbara datorn. Plastskyddet är i det nedre högra hörnet av laptop. Ta bort locket, sedan koppla den vita och svarta kablar ansluts till mini-PCI-kort.
  4.
  Ta bort de 12 skruvarna längs kanterna på den bärbara datorn. Det finns fyra längs den övre kanten, fem längs den nedre kanten, två längs den högra kanten och en i mitten av den vänstra kanten.
  5.
  Vänd den bärbara datorn över och öppna displayen så bred som det går.
  6.
  Ta bort gångjärnsskyddet genom att sätta in en platt skruvmejsel i mellan den högra sidan av locket och den bärbara datorn. Bänd locket från den bärbara datorn, dra sedan från höger till vänster att ta bort den. Gångjärnsskyddet är plastbiten ovanför tangentbordet som har makten knappen på det.
  7.
  bort de två skruvarna ovanför "F4" och "Infoga"-knapparna, lyft sedan tangentbordet från den bärbara datorn något. Koppla bort kabeln som ansluter tangentbordet till moderkortet genom att dra i kontakten på moderkortet upp mot toppen av den bärbara datorn. Koppla även de två kablarna ovanför och till vänster om tangentbordet kontakten. Ta bort tangentbordet
  8
  Skruva loss de fyra skruvarna på gångjärn -. . Två på varje-sedan koppla bildskärmskabeln beläget i centrum av toppen av laptop genom att dra upp på fliken. Lyft visa upp att ta bort det från datorn.
  9.
  Bort de sex skruvarna från den bärbara datorn. En ligger direkt i mitten av den bärbara datorn, tre går i nedre kanten på plastbiten i det nedre högra hörnet och två längs den vänstra kanten på den bärbara datorn. Använd fingrarna för att försiktigt bända handledsstödet från datorn och ta sedan bort handledsstödet.
  Tio.
  Lossa de fyra skruvarna från metall X med ett kopparrör som går igenom den ligger i nedre vänstra hörnet av den bärbara datorn. Det finns siffror etsade i X bredvid varje skruvhål. Lossa skruvarna i nummerordning, lyft sedan ut X att ta bort den.
  11.
  Använd en platt skruvmejsel för att vrida skruven på undersidan fliken processorn uttaget du bara uppenbarades från att ta bort "X" Vrid skruven moturs tills det tar stopp svarvning, lyft sedan ut processorn från sockeln.
  12.
  Placera den nya processorn i sockeln och vrid medurs till stopp svarvning. Omvänd steg 1 till 10 monterar du ihop datorn.


Previous:Skillnaden mellan PC100 och PC133 Next:hur du lägger DDR2-minne

Relaterade artiklar


 • vad är en SATA II-hårddisk?
 • hur man använder en bärbar webbkamera
 • hur man får video i min HP Pavilion
 • Lägga till en kort usb pci
 • hur man använder några grafikkort för DVI till HDMI
 • Hur lägger jag en inspelning av video på en Mac mini med en extern webbkamera?
 • attaché 2g flash-enhet information
 • Hur du tar fallet av en hp laptop
 • Hur fyller jag i Compaq Armada 1592 BIOS?
 • Hur tar jag bort tangentbordet på en Acer Aspire 5600?