Dator > hur man byter wifi-kort i en Acer Aspire One

 • hur man byter wifi-kort i en Acer Aspire One


 • Flera modeller av Acer Aspire One netbook finns på marknaden, men varje version är baserad på samma chassi. Metoden att ersätta Aspire One trådlösa kortet är samma för varje modell. Även ersätter den trådlösa kortet med en nyare kort är en enkel process, öppna Aspire One och ta bort den ursprungliga hårdvaran kan medföra att tillverkaren eller lagra garanti

  Du behöver:.
  Philips skruvmejsel
  . Rakt skruvmejsel.
  Trådlösa kortet.
  Cup.


  1.
  Placera Acer Aspire One nedåt på en plan yta så att botten är vänd uppåt. Ta bort de sex skruvarna med en stjärnskruvmejsel, tre finns i batterifacket, och de andra tre finns under högtalarna. Sätt skruvarna i en kopp att undvika att förlora dem.
  2.
  Vänd Aspire One över så att botten är riktat nedåt. Öppna locket så att tangentbordet är utsatt för. Identifiera tre små svarta flikarna ovanför "F2", "F8" och "Print Screen"-knapparna. Tryck varje flik med en rak skruvmejsel. Lyft upp på tangentbordet med en rak skruvmejsel efter flikarna har varit deprimerad. Dra tangentbordet framåt mot skärmen, lyft sedan den fri från chassit. Koppla bort tangentbordet: s band anslutningen genom att försiktigt bända plasten bort klämman från band med nageln eller en rak skruvmejsel. Lägg tangentbordet åt sidan.
  3.
  Ta bort de sex skruvarna som håller fast övre halvan av Acers chassit till moderkortet. Försiktigt bända chassit uppåt, en serie plastclips håller den till den nedre halvan av chassit. Tryck på varje klipp med rak skruvmejsel tills den övre halvan av chassit hissar gratis. Ställ det åt sidan och placera skruvarna i en kopp för att undvika att förlora dem
  4
  Avlägsna metallplattan som täcker det trådlösa kortet. . Det ligger i det nedre högra sidan av moderkortet och hålls på plats med två skruvar. Ställ plåten åt sidan och placera skruvarna i en kopp.
  5.
  Koppla det trådlösa kortet genom att dra de två kablarna håller den på plats uppåt. Skjut trådlösa kortet fram ur facket är det i och ställ den åt sidan. Skjut in den nya trådlösa kortet i facket och anslut sedan de två kablarna i det nya kortet, för att vända de åtgärder du använde för att ta bort det gamla kortet. Placera metallplattan över den nya trådlösa kortet och skruva fast.
  6.
  Placera chassi moderkortet, försiktigt anpassa det till den nedre halvan av chassit, och sedan stadigt tryck ner på den tills flikarna snäpper på plats. Byt ut skruvarna i de sex skruvhålen.
  7.
  Placera tangentbordet istället för chassit. Lyft bandet kontakten och skjut bandet i facket. Tryck bandet kontakten i "låst" läge, skjut sedan tangentbordet på plats och tryck fast att knäppa flikarna på plats.
  8.
  Vrid Acer Aspire One upp och ned och ersätta de skruvar som togs bort från botten av netbook.


Previous:Skillnaden mellan PC100 och PC133 Next:PC delar checklista

Relaterade artiklar


 • Hur ändrar jag hk G85 patroner?
 • Hur kontrollerar jag papper bläckstråleskrivare?
 • Inaktivera cpu fläkt kolla på en HP m370n
 • Hur man återskapar en Toshiba system
 • hur man kopplar två datorer med en USB-kabel
 • Hur installerar jag disketter?
 • hur man upptäcker ett Sound Blaster-kort
 • hur man använder en switch topview kvm
 • hur du utöka ditt skrivbord över flera bildskärmar
 • Hur gör jag för moduler som minne?