Dator > Hur skapar jag en PC Gaming konfiguration?

 • Hur skapar jag en PC Gaming konfiguration?


 • Under 2010 är datorspel ofta fyllda med fantastisk grafik och rikt ljud som kräver ett robust PC-system till fullo uppleva. Ett spel dator kräver minimalt ett bra grafikkort och processor, samt en snabb hårddisk och en stor mängd minne. En väl planerad spel dator kan pågå under ett antal år innan behöver en uppgradering. Även om det är redo byggs och anpassningsbara stationära datorer finns som är inriktade på high-end PC-spel, bygga din egen speldator kan du anpassa maskinen för optimal prestanda som passar din budget.

  Du behöver:
  Grafikkort
  . Datorns processor.
  Moderkort.
  Minne.
  Computer Case.
  Strömförsörjning.
  Tangentbord.
  Mus.
  Display.


  1.
  Fastställa en baslinje för komponenten val. Välj ett nyligen släppt spel som bäst exemplifierar den typ av spel du är intresserad Dataspel ger ofta minimum specifikationer som krävs för att köra spelet, samt specifikationer för en optimal spelupplevelse. Ta den optimala specifikationer spelet och antingen uppfyller eller överträffar dessa specifikationer.
  2.
  Köp ett grafikkort och dator (CPU). Grafikkortet och CPU är de dyraste komponenterna, samt de viktigaste delarna i en speldator eftersom de kommer att avgöra kvaliteten på TV-spelet grafik renderas på din maskin. High-end gaming grafikkort har ofta grafikprocessor enheter (GPU) från ATI eller NVIDIA. High-end-processorer är tillgängliga från både Intel och AMD.
  3.
  Köp ditt moderkort och minne. Inköp moderkortet efter att du valt ditt grafikkort och processor säkerställer att ditt moderkort val kommer att stödja dessa två mycket viktiga komponenter.
  4.
  Köp en intern enhet. Seek är den tid det tar för ett system för att hitta den information man söker på en hårddisk. För optimal spel, välj en hårddisk som har en snabb söktid. Solid State-diskar (SSD) har den snabbaste söktider men har lägre lagringskapacitet än traditionella magnetiska hårddiskar.
  5.
  Köp din strömförsörjning och fall. Gaming datorer kräver mycket energi för att driva alla high-end komponenter. Välj ett nätaggregat och fall som kan stödja alla datorns komponenter. Effektbehovet för PC-komponenter kan hittas på lådan eller med komponenten i dokumentationen.
  6.
  Köp din kringutrustning. Essential kringutrustning inkluderar tangentbord, mus, skärm och ljud. Faktor i responstid innan du köper en trådlös eller trådbunden mus. En trådlös mus och tangentbord är bekvämt men du riskerar att batteriet dör under spelets gång. En mus och tangentbord har den snabbaste svarstiden med datorn.

  Tips och varningar


 • Gaming datorer kan generera en hel del värme när den används på grund av antal beräkningar krävs för att återge grafik under spelandet. Skaffa ett fall med gott om plats för alla dina komponenter så tillräckligt luftflöde kunde hjälpa avleda värmen.

Previous:Skillnaden mellan PC100 och PC133 Next:Hur ändrar jag skrivarfack?

Relaterade artiklar


 • attaché 2g flash-enhet information
 • funktionerna av skrivare
 • hur man konfigurerar ett trådlöst kort i en PC
 • Min HP LaserJet 2100 kommer inte ut till andra fack
 • hur man kan jämföra mikroprocessor hastigheter
 • hur man kan övervaka bläck
 • hur du installerar iomega zip
 • Hur donerar jag fri färgmonitorer?
 • Avinstallera ett asus förstärkt bildskärmsdrivrutin
 • vad är skillnaden mellan en VPS & en dedikerad server?