Dator > Hur får jag ett modem Apple USB att fungera på Bootcamp?

 • Hur får jag ett modem Apple USB att fungera på Bootcamp?


 • Få en Apple USB-modem för att arbeta i Microsoft Windows via Boot Camp verktyg låter dig ansluta till Internet och skicka fax använder uppringt Internet-anslutningar i Windows på en Mac. Trots att Apple USB-modem fungerar utan problem i Mac OS X, kan det koppla slumpmässigt uppringda anslutningar eller allmänt fel när den ansluts till Windows via Boot Camp. I vissa fall är problemen i samband med nätverksinställningar som konfigurerats i Windows, medan andra orsakas av felaktig eller saknade drivrutiner installeras efter konfigurera Windows via Boot Camp.

  Du behöver:
  kylfläns och fläkt montering
  . Termisk pasta.
  Antistatiskt armband.

  installera rätt Boot Camp-drivrutinerna


  1.
  Mata in Mac OS X installations-DVD som medföljde din Mac när du köpte den . Du bör sätta in installations-DVD när datorn är på en tom Windows XP-skrivbordet.
  2.
  Vänta på Boot Camp installationen verktyget för att starta på egen hand. Om installationen verktyget inte startar automatiskt, öppna "Den här datorn" och välj den optiska enheten "D:" i Windows. Välj och öppna filen "setup. exe".
  3.
  Klicka på "Nästa" för att starta installationen. Titta förloppsindikatorn på skärmen för att övervaka utvecklingen av installationen. Inte klicka på knappen "Avbryt" som installationen rör sig framåt.
  4.
  Följ instruktionerna som visas i guiden Ny maskinvara för att slutföra inrättandet av drivrutinerna för Boot Camp-installationen. Denna ytterligare tågförarinmatning är bara nödvändigt om du kör Windows XP i Boot Camp, det behövs inte för Windows Vista och Windows 7.
  5.
  Anslut en Apple USB-modem och påbörja en uppringd anslutning. Eftersom anslutningen är klar, se till att det fungerar korrekt och att den inte uppvisar någon av de frågor du tidigare drabbats av.

  Inaktivera trådlöst nätverk i Windows XP


  1.

  Klicka på "Start"-menyn och öppna "Kontrollpanelen" om du försöker använda en Apple USB-modem i Windows XP via Boot Camp.
  2.
  Välj "Nätverk och Internetanslutningar" Kontrollpanelen och klicka sedan på "Nätverksanslutningar" längst ner i fönstret.
  3.
  Högerklicka på "Trådlös nätverksanslutning" och klicka på "Inaktivera" i menyn som visas. Detta avaktiverar WFI nätverk, som oväntat kan störa Apples USB-modem funktion i Windows XP via Boot Camp.

  Tips och varningar


 • Medan dessa två korrigeringar kan lindra besvär du har med Apple USB-modem bör du även kontrollera att fjärranslutning information till nätverket som du vill ansluta är korrekt. En enda felaktig bokstav eller siffra i ett telefonnummer, användarnamn eller lösenord kan hålla dig från att ansluta till en uppringd Internet-anslutning med Apples USB-modem i Boot Camp.

Previous:Skillnaden mellan PC100 och PC133 Next:hur du formaterar en bärbar dator utan en CD

Relaterade artiklar


 • Hur donerar jag fri färgmonitorer?
 • hur du ansluter en telefonlinje till en Dell Latitude C600
 • hur du kan få en ny hårddisk i en bärbar dator
 • hur man torka av hårddisken på Western Digital XL-40
 • hur man använder ett USB-minne i Windows 98
 • hur man gör ljudet starkare i en bärbar dator
 • Hur rengör jag skrivhuvudet på en Lexmark Z11?
 • hur man installerar IBM Thinkpad T40 RAM
 • hur man får data från ett hylslös SD-kort
 • hur man roterar en anteckningsbok skärmen