Dator > spel för en tablett laptop

 • spel för en tablett laptop


 • Microsofts Tablet PC är en Windows-baserad dator med en skärm som kan vridas och veck tillbaka över tangentbordet, så att användaren kan hålla det som ett block med. papper. De har digitala pennor som kan användas för att skriva eller rita direkt på skärmen. Även om dess formfaktor ger stora möjligheter till en högre nivå av produktivitet i arbetet, det unika med den här datorn design gör det också en plattform för intressanta nya typer av spelupplevelser.

  Maze Game

  Spelare dra en linje med digital penna från början av labyrinten till slutet. Spelet utmanar spelare både med de komplicerade labyrinter och genom att spåra hur mycket tid som krävs för att slutföra varje labyrint. Detta är en av många gratis program för Tablet PC.

  Letteris

  Letteris är en avancerad Tetris-klon där du använda pennan för att hitta så många ord du kan använda bokstäver som droppe från toppen av skärmen. För att få poäng måste du skapa ord genom att ansluta bokstäver och hindrar dem från att fylla spelplanen upp till toppen. Det är gratis.

  InkDoku

  Sudoku är ett populärt nummer-baserade pusselspel där spelaren måste lägga numren ut på en bräda så att varje rad, kolumn och grupp av nio nummer innehåller endast en av varje möjlig siffra. InkDoku ger det populära spelet på Tablet PC, tillåter spelaren att skriva hennes svar direkt på pekskärmen. InkDoku kostar 9. 95 köp och med 2010, men en gratis testperiod finns tillgänglig.

  Hexic Deluxe

  Många ägare av Xbox 360 är väl förtrogen med Hexic innehöll snabba färgmatchning pusselspel med systemet. Hexic Deluxe för Tablet PC fungerar på samma sätt: Använd den digitala pennan för att slå de grupper av färgade hexagoner tills du skapa en grupp med minst tre hexagon med samma färg. Matchning en uppsättning hexagoner får dem att försvinna och en ny droppar in från toppen av skärmen.

  World of Goo

  World of Goo är ett fysik-baserat pusselspel som kräver att spelaren manipulera kulor av goo som automatiskt kopplas ihop med varandra när de placeras nära varandra. Använda förmåga goo och fysiken i spelet, utmaningar du skicka goo bollar över avgrunder, uppför backar och mycket mer. Även World of Goo inte är speciellt utformad för Tablet PC-plattformen, att kunna manipulera goo genom att peka direkt på skärmen sätter Tablet PC-ägare en fördel i förhållande spelare på standard PC.


Previous:Skillnaden mellan PC100 och PC133 Next:hur man identifierar leoparden quad core

Relaterade artiklar


 • hur man identifierar 64-bitars Intel-processorer
 • Hur gör jag möjlighet att öka volymen på en laptop?
 • Hur tar jag bort en Compaq Notebook V2000 batteriet?
 • hur du uppgraderar Eee PC minne
 • hur man köper en HP-dator i Peru
 • Hur felsöker jag en Epson Stylus C88 + skrivare?
 • Hur installerar jag dell 19-i-1 mediakortläsare drivrutiner?
 • Hur byter jag en Dell 8400 bios batteri?
 • hur man kan jämföra digitala projektorer
 • Felsökning av en Epson 5350 projektor