Dator > hur man installerar en enhet Iomega Zip i Windows XP

 • hur man installerar en enhet Iomega Zip i Windows XP


 • Oavsett hur mycket lagringsutrymme du har tillgängligt på en dator, det finns oftast behov av mer. Som filstorlekar växa och datoranvändning sträcker sig i en mängd olika sätt, att hitta ytterligare lagring blir mer av en prioritet för alla användare. Iomega ZIP-enheter är externa hög densitet diskar som kan erbjuda lagring behövs. Den bärbara enheten ansluter till din dator via en USB-eller Firewire-kabel, som ger lagringskapacitet på upp till 750MB per disk. Installation på en Windows XP-utrustad dator är en snabb process, som kräver lite mer än du ansluter enheten i och ladda den medföljande drivrutinen. När du är ansluten expanderar köra din lagringskapacitet med samma dra-och-släpp-funktionalitet fil hittas med någon intern hårddisk

  Du behöver:.
  Tidning eller hushållspapper
  . Pennkniv.
  100 gram svart toner bläck.
  Tratt.
  Tejp.


  1.
  Sätt på strömmen till datorn och vänta på systemet kan starta operativsystemet Windows XP skrivbordet.
  2.
  Placera CD som heter "Börja här först" som följde med Iomega Zip-enheten i ditt system CD-ROM-enhet. Stäng enheten och vänta på menyn på CD för att starta automatiskt. Om automatisk uppspelning är inte funktionell på din Windows XP, dubbelklicka på "Den här datorn" på skrivbordet, följt av "CD" ikonen för att öppna cd-menyn. Klicka på ikonen "Starta" för att starta installationen installationen för Zip-enheten.
  3.
  Välj ett språk i öppningen skärmen och klicka sedan på "IomegaWare"-ikonen. Tryck på "Klicka för att installera" för att starta installationen av programvaran för Zip-enheten. Följ installationsanvisningarna som installationsprogrammet att installera systemet drivrutiner behövs för att köra Zip-enheten.
  4.
  Anslut Iomega Zip-enheten till datorn med antingen USB eller Firewire-kontakt. Placera ena änden av kontakten i baksidan av Zip-enheten och anslut sedan den andra änden av kontakten till USB eller 6-stifts FireWire-port på baksidan av datorn, beroende på plugin som väljs. Endast en typ av anslutning åt gången kan användas.
  5.
  Anslut strömförsörjningen till Zip-enheten och anslut sedan nätsladden till ett eluttag. När du ansluter strömmen till den anslutna enheten, kommer Windows XP känna igen enheten, lastning installerade drivrutiner för enheten drift. En omstart kan krävas för att slutföra installationen. Starta om systemet som behövs och sedan använda den installerade enheten med en zip-disk som du gör med hårddisk installerad på ditt system.


Previous:Skillnaden mellan PC100 och PC133 Next:Skillnaden mellan PC2100 och PC2700 minne

Relaterade artiklar


 • Hur felsöker jag en HP 2200?
 • hur du ställer in en webbkamera på min Dell Inspiron 4100
 • Hur felsöker jag en HP 2500L?
 • hur du ansluter en skrivare till ett nav
 • Hur felsöker jag en blinkande gult ljus på en skrivare som inte skrivs ut?
 • hur du aktiverar Wi-Fi på en thinkpad
 • hur du installerar skrivarens minne
 • hur man kan öka front side bus på ett ASUS moderkort
 • hur man utplåna en hårddisk och återuppbygga
 • hur man ansluter en bärbar dator till en stationär dator direkt