Dator > hur du tar bort & installera laptop knappar

 • hur du tar bort & installera laptop knappar


 • Det finns tillfällen då det är nödvändigt att ta bort och montera en knapp på din bärbara dator tangentbordet. Detta verkar ofta som en svår uppgift bättre kvar för datatekniker reparation. Dock kommer borttagning och ominstallation laptop knappar är ett enkelt jobb som du kan utföra på ett par minuter. Även tangentbord kan ha olika tangenter och stilar, alla bärbara datorer Tangentbord är nästan identiska. Oavsett om du byter ut en nyckel, rengöring av tangentbordet eller fastställande av en bruten nyckel, som utför denna uppgift själv kan spara tid och pengar.

  Du behöver:
  tvättsprit
  . Bomullspinnar.
  Platt skruvmejsel.


  1.
  Stäng av datorn, dra ut nätadaptern och ta ut batteriet. Välj den bärbara datorn nyckel som du vill ta bort. Du ska bara ta bort en nyckel i taget så att du inte får de komponenter av nycklarna blandas ihop.
  2.
  Ta tag i övre kanten av de viktigaste och klang den mot botten. Nyckeln kommer att lossna. Placera nyckeln åt sidan.
  3.
  Ta bort klippet komponenter från tangentbordet eller baksidan av den borttagna nyckel. Dessa komponenter inkluderar membranet gummi tangentbord, som ger motstånd till knappen och två plasthållare retention som håller nyckeln till tangentbordet.
  4.
  Rengör ytan på tangentbordet, om nödvändigt. En bomullstuss fuktad med alkohol är effektivt vid rengöring av ytan av tangentbordet. Låt tvättsprit torka innan du försöker installera om nyckeln.
  5.
  Placera membranet gummi tangentbordet i mitten av den tomma nyckeln plats på tangentbordet. Det breda delen av basen skall vara i botten.
  6.
  Sätt U-formad plast lagring innehavaren i den tomma nyckeln kortplatsen så att U-form är under gummimembranet och att toppen av linjerna behålla hållaren med clips på tangentbordet.
  7.
  Anslut behålla innehavaren att klippen genom att trycka på ovansidan av enheten med en skruvmejsel tills flikarna klickar på plats.
  8.
  Anslut den andra behålla innehavaren till toppen av den borttagna nyckel genom att skjuta plastflikarna in klippen på knappen. Det är förbjudet Innehavaren bör röra sig fritt medan det är anslutet till det viktiga.
  9.
  Håll huvudsakliga vertikala och låta behålla innehavaren att svänga upp och bilda en rät vinkel med nyckeln. Skjut ned på lagring innehavaren bifogas nyckeln i klipp på botten av behållande innehavaren bifogas tangentbordet ytan. Anslut klipp tillsammans med platt skruvmejsel tills du hör klippen hörbart "knäppa" tillsammans.
  10.
  Vik knappen nedtryckt och tryck fast den ordentligt med fingret tills du hör det klickar på plats. Kontrollera ditt arbete genom att ta tag i kanterna av de viktigaste och rycka det försiktigt, se till att den inte lossna. Kontrollera de viktigaste verk genom att vrida den bärbara datorn på och skriva med det.

  Tips och varningar


 • Om du har problem med att ta bort nycklar med fingrarna, lyft den platt skruvmejsel under den övre av de viktigaste att den hoppar av.

Previous:Skillnaden mellan PC100 och PC133 Next:hur man säkert ansluta en SATA-kabel

Relaterade artiklar


 • laptop minne: PC2700 vs PC2100
 • skillnaden mellan DDR 1 och DDR 2
 • hur du uppdaterar BIOS på Eee PC
 • Hur installerar jag brodern 2040?
 • hur du tar bort alla nyinstallerade hårddiskar eller hård styrenheter enhet
 • hur man klona en bärbar hårddisk
 • Hur gör jag patroner refill bläck med Jet Tec färg?
 • hur man kan få en annan hårddisk med en bärbar dator
 • hur man installerar interna Zip-enheter för XP
 • hur du lägger till minne till HP Pavilion