Dator > Vilka är fördelarna med scanning av dokument?

 • Vilka är fördelarna med scanning av dokument?


 • Du behöver:
  stjärnskruvmejsel
  . SO-DIMM-minne.
  2.
  5mm insexnyckel.
  Hårddisken.

  Document Imaging är en process där digitala bilder av fysiska dokument skapas och sparas till en dator med en skanner. En scanner är en anordning som liknar en kopieringsmaskin som optiskt genomsöker en bild, till exempel ett foto eller hand skriftlig handling, för att skapa en digital kopia. Dokumentskanning kan ha många potentiella fördelar jämfört med traditionella pappersdokument lagring.

  Utrymmeskrav

  En fördel med att skanna dokument är att det kan tillåta stora mängder information som ska lagras i ett litet område. Fysiskt arkivering och hämtning av pappersdokument tar en avsevärd tid och ansträngning och kräver arkivskåp som kan ta upp hela rum avsedda för förvaring. En enda dator hårddisk kan lagra motsvarande hundratals arkivskåp värde av fysiska dokument som digitala bilder.

  Kommunikation

  En annan viktig fördel med att skanna dokument är att det möjliggör information som skall skickas till andra snabbt och enkelt. Ett skannat dokument kan skickas till andra över hela världen nästan omedelbart som e-postbilaga, medan fysiska handlingar kan ta dagar eller veckor att skickas via vanlig post och system för paket, och kan bli mycket kostsamt.

  Data Access

  Hitta särskilda dokument i stora arkivskåp är besvärligt, och tid kan slösas bort söka efter dokument som har tagits bort, som aldrig lämnades in, eller som har kommit fel. Document Scanning möjliggör digitala databaser över handlingar som kan sökas snabbt på grundval av kriterier såsom nyckelord eller dokument titlar. Detta kan avsevärt öka effektiviteten för att hämta data och bedriva forskning, och kan tillåta flera användare att få tillgång till samma information vid samma tidpunkt.

  Säkerhetskopior

  Scanning gör att användarna kan skapa säkerhetskopior av dokument för att förhindra förlust av data. Skapa fysiska kopior av dokument kräver tid, bläck eller toner och papper, men att skapa kopior av digital information är så enkelt som att ansluta en extern hårddisk till en dator och dra de filer du vill kopiera i fönstret på den nya hårddisken. Även kompakt lagringsenheter som flash-enheter har potential att hålla miljontals ord i skannade dokument och kan tillåta användare att transportera dokument i en portabel och användarvänlig form.

  Redigera dokument

  Skanna dokument tillåter användare att redigera eller ändra dokument med datorprogram som bildredigeringsprogram och ordbehandlingsprogram. Detta kan tillåta användare att lägga till kommentarer och anteckningar till handlingar utan att ändra det ursprungliga dokumentet: en ny version kan sparas varje gång som ändringar eller ändringar görs.


Previous:Skillnaden mellan PC100 och PC133 Next:Hur konvertera en intern bärbar hårddisk till en extern

Relaterade artiklar


 • Hur får jag en CD-RW för att öppna?
 • Hur kuvert jag ut med HP 3915?
 • Hur fyller jag MP460 bläck cartidges?
 • hur man sätter på ett ATX-nätaggregat
 • Hur man överför en hel hårddisk
 • hur man formaterar om en Maxtor DiamondMax Plus 9 hårddisk
 • Hur ändrar jag musen konfigurationen i registret till vänster hand?
 • GeForce 7500 le information
 • hur du flyttar program mellan hårddiskar
 • hur du uppdaterar bios Phoenix Technologies