Dator > Hur tar jag bort en Dell Inspiron 8500 skärm?

 • Hur tar jag bort en Dell Inspiron 8500 skärm?


 • Inspiron 8500 är en bärbar dator som tillverkas av Dell. Även bärbara skärmar är i allmänhet utformade för att räcka hela livet för den bärbara datorn, kan problem uppstå som hindrar skärmen från att fungera ordentligt. Vare sig det är från en skråma eller vissa interna problem som orsakar de verkliga felen, kan du upptäcka att du vill ersätta den skadade skärmen. Lyckligtvis göra det är ganska lätt och kräver ett minimum av tekniskt kunnande och verktyg

  Du behöver:.
  Phillips skruvmejsel
  . Platt-skruvmejsel.
  Plast ritsning verktyg.

  Display församlingen borttagning


  1.
  Förvandla din Inspiron 8500 och ta bort alla sladdar till den. Stäng locket och vänd datorn upp och ner på en stabil, ren arbetsyta. Ta bort båda M2. 5 av 12-mm-skruvarna märkta med bokstaven "D" Vänd datorn och öppna den (inte slå på den).
  2.
  Tryck displayen tillbaka så långt som möjligt bort från datorn. Tvinga inte att gå längre än den naturligt sätt. Använda din platt-skruvmejsel, börja bända upp den mittersta kontrollen skalet med början från vänster. Centret kontrollen täcker är blått foder runt tangentbordet.
  3.
  Använd dragfliken under central kontroll för att frigöra den från den kabel som ansluts till moderkortet innan du tar bort locket och sätta det åt sidan ett säkert sätt.
  4.
  Skruva av båda M2. 5 genom 6-mm skruvarna upptill på tangentbordet och placera dem någonstans säkert. Rotera tangentbordet uppåt från den främre och skjut den mot skärmen. Håll tangentbordet uppåt och framåt kommer du se en flik tangentbord kontakt direkt framför knapparna styrplattan. Dra i fliken för att ta bort tangentbordet och ställ den åt sidan på ett säkert sätt.
  5.
  Leta bildskärmskabeln, nära skärmen under ungefär där "6" och "7" nycklar skulle vara. Dra i fliken och ta bort kabeln från fyra sammanhängande klipp. Lyft hela displayen, skärm bezel (inackorderad) och alla, upp och bort från datorn. Ställ den största delen av datorn åt sidan på ett säkert sätt.

  Display Panel Deconstruction


  1.
  Bänd alla åtta visa stötfångare på framsidan av skärmarna bezel. Dessa stötfångare lockskruvarna och de ser ut som små prickar plast. Ta bort alla åtta M2. 5 av 6-mm skruvarna under displayen stötfångare. Ta bort ramen och ställ den åt sidan på ett säkert sätt.
  2.
  Ta bort alla nio M2 av 3-mm-skruvarna ligger runt kanterna på displayen. Lyft panelen och vrid den ut av omslaget. Ta bort den lilla del av gul tejp från runt kontakterna.
  3.
  Tryck på båda flikarna på vardera sidan av övre displayen kabelkontakten att dra anslutningen bildskärmskabeln från dess anslutning. Ta bort det nedre kontakten genom att använda dra fliken och ta bort den gula tejpen på båda sidor av flex kabelanslutning.

  tips och varningar


  Place
 • alla skruvar och komponenter i särskilda platser bestäms av i vilken ordning du gjorde arbetet. Detta kommer att göra återmontering enklare.
 • För återmontering, följ guiden i omvänd ordning. Till exempel, istället för att ta bort en viss skruv som guiden säger, byta ut den.

Previous:Skillnaden mellan PC100 och PC133 Next:hur du tar bort och ersätter HP Envy 14 Series Laptop hårddisk

Relaterade artiklar


 • hur du kör en MacBook Pro med batteri och adapter tillsammans
 • Hur felsöker jag HP PSC 2110x patroner för att anpassa & skriva ut?
 • Hur man slår ihop två hårddiskar
 • Hur installerar jag brodern 2040?
 • vad är ExpressCard 34?
 • hur man installerar gateway M460 lcd inverter
 • Hur får man en ny SATA Seagate hårddisk för att arbeta med en gammal ide moderkort
 • Hur ändrar jag en USB drivrutin lagringsenhet på en extern hårddisk?
 • hur man öppnar en Dell torn dimension dator
 • hur man skriver ut med datorn med Kodak ESP 3-skrivare