Dator > Hur man använder en IEEE 1394 PCI-kort med en iPod

 • Hur man använder en IEEE 1394 PCI-kort med en iPod


 • IPod utan klicka hjul kräver en dockkontakt med både IEEE 1394 och USB-gränssnitt. Enligt Apples webbplats, dessa iPods ladda batterierna via FireWire-gränssnittet och synka med datorer via FireWire-eller USB-gränssnittet. När du är ansluten till datorer utan Firewire-portar, måste dessa iPods dra ström från en adapter ansluten till ett vägguttag. Med en IEEE 1394-kort, kan dock iPods dra ström och synkronisera data med samma Firewire-kabel, vilket eliminerar behovet av en vägg-adapter.

  Du behöver:
  kontakten iPod-docka
  . Stjärnskruvmejsel.
  iTunes.


  1.
  Koppla ur datorn och ta bort sidostycket. Tryck en bit metall att ladda ur eventuell statisk elektricitet. Sätt ditt IEEE 1394-kort i en PCI-kortplats, som ser ut som en lång, smal rektangel plast på moderkortet nära baksidan av datorn. Fäst kortet till datorn fallet med en liten Phillips skruv.
  2.
  Anslut din dator och slå på den. Sätt in Firewire kortet installationsskivan i CD-enheten och klicka på "I Agree" för att starta installationen. Klicka på "Nästa" för att fortsätta installationen. Klicka på "Finish. "
  3.
  Hämta en gratis kopia av den senaste versionen av iTunes från Apples webbplats. Dubbelklicka på setup filen i din "Downloads" mapp för att starta installationen. Klicka på "Jag godkänner", "Next" och "Slutför" för att installera iTunes.
  4.
  Anslut den breda metall gränssnittet i mitten av dockningskontakten antingen till iPod eller, om du har en, till iPod-docka. Anslut IEEE 1394-gränssnitt för dockningskontakten till en hamn i ditt FireWire-kort. Denna process kommer att orsaka iTunes att starta. Om detta är första gången du har anslutit din iPod, kommer inställningsassistenten du uppmanas att namnge din iPod.
  5.
  Synkronisera din iPod med din sång bibliotek genom att markera rutan bredvid till "Automatiskt uppdatera låtar på min iPod. " Du kan stoppa synkronisera din iPod genom att klicka på knappen bredvid "hela musikbiblioteket" eller "Markerade spellistor, artister och genrer" enligt "Musik"-fliken i huvudfönstret i iTunes webbläsaren.
  6.

  Klicka på "Nästa" och antingen registrera din iPod eller klicka på "Klar" för att avsluta installationen. Lägg till låtar till din iPod genom att dra dem från iTunes-biblioteket till din iPod i "Source"-listan på vänster sida av skärmen. Klicka på den lilla, runda "eject"-knappen bredvid namnet på din iPod före koppla bort enheten från datorn. Vänta på iPod försvinner från "Source"-listan.

  Tips och varningar


 • iPod med på hjul behöver bara en USB 2. 0 port för att ladda och synkronisera data . IPod nano och iPod senast femte generationen kan inte använda Firewire anslutningar till synkronisering eller ladda.

Previous:Skillnaden mellan PC100 och PC133 Next:hur till återvinna utplånat sända poster i PST-fil

Relaterade artiklar


 • hur du formaterar en Compaq Presario 6000
 • hur man installerar en socket 478 CPU-fläkt
 • hur id DVD-enheter
 • felsökning av en Windows-dator som startas vid uppstart
 • hur du tar bort en Dell 8600 moderkort
 • vad är ett ATX-moderkort?
 • Hur uppgraderar jag en Compaq 5340?
 • olika typer av spänning i dioder
 • Hur öppnar jag det rör sig om en Toshiba Satellite A75-S226?
 • hur Intel & Athlon-processorer