Dator > Hur formaterar jag en enhet från en fet 32 till fett?

 • Hur formaterar jag en enhet från en fet 32 till fett?


 • FAT (eller FAT16) filsystem har sitt ursprung i 1981. År 1995 med lanseringen av Windows 95, var FAT32 infördes som en uppdatering till det ursprungliga FAT filsystemet. FAT32 kan hantera större filer, bättre komprimering och säkerhetsfunktioner. Tyvärr var FAT32 inte vara förenligt på olika plattformar och operativsystem som FAT16. Om du har en enhet formaterad med FAT32, kan du enkelt formatera den till FAT med Windows inbyggda enhet formatering verktyg
  1.
  ansluta enheten till datorn.
  2.
  Öppna "Den här datorn. " Högerklicka på enheten och klicka på "Format . . . "

  3.
  Ange ett namn för enheten i" volymetikett. "
  4.

  Ställ in "File System" till "fett. " Du kan välja att ställa in en storlek för enheten.
  5.
  Välj "OK" för att formatera enheten.


Previous:Skillnaden mellan PC100 och PC133 Next:hur gör jag torka en ntsf hårddisk?

Relaterade artiklar


 • hur man fixar en disk read error
 • hur reparera en Toshiba hårddisk
 • hur man kan jämföra mikroprocessor hastigheter
 • Hur konverterar jag skrivare c6680 parallell till usb?
 • Hur installerar jag en lätt match um1g USB MIDI-gränssnitt?
 • hur du lägger till minne till en Acer Aspire One
 • hur du justerar skärmen på en Dell 3200 laptop
 • min dvd / cd-spelare kommer inte att fungera på min laptop
 • Hur ändrar jag batterierna på en V320 trådlös mus?
 • hur man fixar en fast DVD-enhet på en bärbar dator