Dator > hur du öppnar Windows-brandväggen portar på Windows XP från en domänkontrollant

 • hur du öppnar Windows-brandväggen portar på Windows XP från en domänkontrollant


 • Om du behöver öppna en brandvägg port för en klientdator med en domänkontrollant, kan du använda Grupprincip editor för att hjälpa till att kontrollera användarens arbetsmiljö. Administratören av en domänkontrollant servern kan svara på olika förfrågningar säkerhetsautentisering samt inloggning till en användares dator som kör Windows XP för att öppna Windows-brandväggen porten. Genom att öppna Windows-brandväggen porten från en domänkontrollant, kan administratören ge tillgång för att upprätthålla vad brandvägg blockerar, vilket är bra för en administratör att hålla en användares dator säker från virus och andra potentiella hot.

  Du behöver:
  Windows Domain Controller
  . Windows XP.


  1.
  Logga in på domänkontrollanten för Windows XP som du vill öppna en brandvägg port för. Klocka på "Start"-knappen från skrivbordet, klicka sedan på "Kör" alternativet.
  2.
  Enter "dsa. msc" i "Open"-fältet. Klicka på "OK". Högerklicka på den port du vill öppna en brandvägg för från höger sida i dialogrutan, klicka sedan på "Egenskaper" alternativet.
  3.
  Klicka på "Group Policy "-fliken följt av" Ny "-knappen. Ange ett namn för grupprincipobjekt. Tryck på "Enter" på ditt tangentbord, klicka sedan på "Stäng"-knappen.
  4.
  Klicka på "Start", klicka sedan på "Kör" alternativet. Ange "MMC" i "Open"-fältet. Klicka på "OK".
  5.
  Klicka på "File" uppifrån verktygsfältet menyn i dialogrutan som visas, klicka sedan på "Lägg till /Ta bort Snap-in" alternativ. Klicka på "standalone"-fliken följt av "Lägg till".
  6.
  Klicka på "Redigeraren för grupprincipobjekt" alternativet följt av "Add" knappen. Klicka på "Bläddra"-knappen, klicka sedan på den port du vill öppna. Klicka på "OK" följt av knappen "Slutför".
  7.
  Klicka på "Stäng"-knappen, klicka sedan på "OK". Klicka på "plus"-tecknet bredvid grupprincipobjekt du valde just under "Konsolrot" rubrik.
  8.
  Klicka på "Computer Configuration"-mappen följt av " Administrativa mallar "-mappen. Klicka på "Network"-mappen, klicka sedan på "Nätverksanslutningar" mappen.
  9.
  Klicka på "Windows-brandväggen"-mappen följt av "Domain Profile"-fil. Dubbelklicka på "Windows-brandväggen: Tillåt undantag för fjärradministration" alternativet, klicka sedan på "Enabled" alternativet
  10
  Välj ditt administrativa räckvidd från "Tillåt oönskad inkommande meddelanden. . från "fältet, t. ex. en specifik IP-adress för en användare. Klicka på knappen "OK".
  11.
  Klicka på "File" från huvudmenyn, klicka sedan på "Exit".


Previous:Skillnaden mellan PC100 och PC133 Next:specifikationer för SDHC-minneskort

Relaterade artiklar


 • hur du justerar ljusstyrkan på en Dell fpw bildskärm
 • Hur öppnar jag en HP n5420 laptop?
 • de delar som behövs för att bygga en analog dator
 • hur man får HP-skrivare att alltid skriva ut i ekonomiskt sätt
 • hur man klona en bärbar hårddisk
 • Hur flyttar jag skrivhuvudet på ett Brother MFC-240C?
 • Hur fyller jag en hp02 bläckpatron för Photosmart C6180?
 • Hur installerar jag brodern 2040?
 • hur man fixar en tangentbordslayout
 • specifikationer för advent bärbara datorer