Dator > energisparfunktioner för datorer program

 • energisparfunktioner för datorer program


 • medan en enskild dator kan inte förbruka så mycket energi, ett företag med många datorer kan avfall flera hundratals eller tusentals dollar. . Att kunna kontrollera att energianvändningen kan spara pengar och minska energiförbrukningen. Computer Power Management-program kan på distans stänga av eller placera datorer i viloläge när de inte används.

  Faronics energisparläge

  Detta program skannar datorer, nätverk, möss, tangentbord, hårddiskar och tillämpningar för att fastställa om de är närvarande. Om de inte kommer systemet att stängas av dessa program-och maskinvara program. Innan helt stänga av datorn, kommer programmet att tillåta användare att stoppa avstängning, och det kommer att spara alla öppna dokument. Andra funktioner inkluderar möjligheten att starta datorer på distans med antingen Wake-On-LAN eller Windows, och går också revisionsrapporter för att avgöra var andra energisparande möjligheter. Användare kan också köra sparande rapporter för att avgöra hur mycket energi som de sparar. Detta program kan användas med antingen Windows eller Mac. Detta program är inriktad på företag av alla storlekar och skolor. Detta program kräver en avgift.

  NightWatchman

  Detta program ger både dator och Mac-användare möjlighet att på distans stänga datorer eller placera dem i viloläge. Programmet stängs automatiskt av datorer på natten, och det överensstämmer med Common Criteria för IT-säkerhet Assurance. Andra funktioner inkluderar sömnlösa klient upptäckt, som säkerställer att datorerna är avstängda eller i viloläge, och det kan också skapa kostnadsbesparingar rapporter, inklusive dagligen, månadsvis och årsvis kostnadsbesparingar grafer. Programmet kommer att tillåta användare att se hur många datorer är Energy Star-kompatibel, vilka avdelningar som förbrukar mest energi och en förteckning över de grönaste hårdvara. Detta program är inriktad mot mellanstora och stora företag. Detta program kräver en avgift.

  Edison

  Verdiem s Edison program är ett gratis program för Windows XP, Windows Vista och Windows 7, och klienterna måste ha Microsoft Internet Explorer 5. 01 eller senare för att använda detta program. Programmet är inriktad mot enskilda användare och småföretag, och det kan endast användas med persondatorer. Bland funktionerna finns möjlighet att ställa en dator schema för när det är mest i bruk och förmågan att ställa in hur mycket energi som den enskilde vill spara energi via skjutreglage. Kunderna kommer att kunna se hur mycket de kommer att spara baserat på de inställningar som de väljer.


Previous:Skillnaden mellan PC100 och PC133 Next:vad är DDR II SDRAM?

Relaterade artiklar


 • hur du ökar videominne på Toshiba M30
 • hur du installerar skrivarens minne
 • hur man upptäcker ett ATI-grafikkort
 • hur man kan övervaka produktionen till hdmi
 • Hur rengör jag en Kodak 5500-serien MFC skrivare?
 • hur kopiera boot filer till en hårddisk
 • hur man kan jämföra laptop komponenter
 • Felsökning SBS fax
 • hur man använder några grafikkort för DVI till HDMI
 • hur gör jag koppla in en högtalare till en Dell 420 dator?