Dator > Hur felsöker jag det Lexmark X2350?

 • Hur felsöker jag det Lexmark X2350?


 • Lexmark X2350 allt-i-ett-skrivare kan du inte bara skriva ut dokument men skanna original, skicka fax och göra kopior. Problem med skrivaren kan påverka en eller alla av skrivarens funktioner och orsakar en vägspärr för dig att avsluta något projekt du har. För att spara tid och pengar, felsöka problem som kan uppstå först innan skrivaren till en reparationsverkstad. Du kanske kan lösa situationen inom loppet av några minuter, så att du kan fortsätta med ditt arbete

  "Kommunikation ej tillgänglig" Fel


  1.
  Kontrollera USB-kabeln som ansluter skrivaren till datorn för att kontrollera att det inte lös. Om du använder skrivaren trådlöst, se till att Wi-Fi lampan på skrivaren är grönt och inte rött.
  2.
  Klicka på "Start" eller Windows-ikonen på din dator skärmen. Välj "Skrivare och fax" och sedan högerklicka på ikonen för X2350 och klicka på "Använd som standardskrivare. "
  3.
  Högerklicka på X2350 ikon och klicka på "Använd skrivaren online. "Dubbelklicka på skrivarikonen i det nedre högra hörnet av skärmen, om det finns.
  4.
  Välj" Printer "längst upp i utskriftskön fönstret och klicka på "Gör paus i utskrift," om det finns en bock bredvid sig. Om ingen markering visas, klicka på "Använd som standardskrivare" så det finns en bock och klicka på "Använd skrivaren offline" så det finns inte en bock till det.
  5.
  Klicka på Windows-ikonen eller "Start" och välj "Kontrollpanelen". Klicka på "Administrationsverktyg" och sedan "Tjänster" och sedan på på "Print Spooler. "
  6.
  Klicka på" Stop "knappen, sedan på" Start "-knappen.

  Scanner svarar inte


  1.

  Kontrollera USB-kabeln är skadad. Kontrollera båda ändar av kabeln är ordentligt ansluten i.
  2.
  Klicka på "Start" eller Windows-knappen, klicka sedan på " Skrivare och fax. "Högerklicka på ikonen för X2350 och klicka på" Använd som standardskrivare "så finns en bock.
  3.
  Högerklicka på X2350 ikon igen och klicka på "Använd skrivaren online" så en bock visas.
  4.
  Ändra scannerns upplösning genom att klicka på "Start", sedan "Program" och sedan "Lexmark 2300 Series" och sedan "Allt-i-ett-center. " Klicka på knappen "Se fler skanningsinställningar" och sedan på knappen "Visa avancerade skanningsinställningar. " Klicka på ett lägre värde nummer än det valda, klicka på "OK".
  5.
  Anslut USB-kabeln till en USB uttag du vet har fungerat för andra enheter. Ersätt USB-kabel med en ny om du fortsätter att ha problem.


Previous:Skillnaden mellan PC100 och PC133 Next:hur man uppgraderar usb 1,1 till 2

Relaterade artiklar


 • hur du formaterar en Compaq Presario 6000
 • hur du ansluter IDE-enheter
 • hur man installerar en Hitachi-hårddisk
 • Hur ansluter jag en HP dv9700 till en TV?
 • skillnaden mellan Intel Atom & core 2 duo
 • Hur tar jag bort & ersätta strömförsörjning i en paviljong A6000?
 • Hur gör jag möjlighet att öka volymen på en laptop?
 • hur ställa in en statisk TCP / IP för en HP-skrivare
 • hur du formaterar en enhet till full kapacitet
 • Hur installerar jag Adobe Illustrator 8,0 & photoshop 5.5 på Mac OSX 10.4.11?