Dator > hur man byter en hårddisk på en emachine

 • hur man byter en hårddisk på en emachine


 • EMachine datorer desktop-baserade datorer. De är ofta avsedda att användas för grundläggande datoranvändning som ordbehandling, surfning och e-posttjänster. Liksom de flesta stationära datorer, har fallet själv flyttbara paneler som tillåter användaren att öppna datorn för reparationer och uppgraderingar. Hårddisken är uppgraderingsbar vilket gör det möjligt att utöka eMachine lagringskapacitet eller ersätta en felaktig hårddisk

  Du behöver:. . .
  Kryssmejsel


  1

  Stäng av datorn. Dra ur nätsladden och kringutrustning såsom externa hårddiskar, tangentbord, möss och högtalare.
  2.
  Vrid eMachine fall omkring, så att datorns baksida är vänd mot dig. Fläkten och hamnar kommer att vara fullt synlig från denna vinkel. Ta bort de två skruvarna på höger sida kanten på baksidan av chassit.
  3.
  Skjut vänstra sidan av fallet (på höger sida när man tittar på baksidan av målet) bakåt i målet. Den kommer att glida tillbaka och avslöja insidan komponenter i datorn.
  4.
  Leta reda på hårddisken och hårddisken fästet i diskettenheten och cd-enheten i nedre front i målet. Beroende på exakt den eMachine du har, kan fästet och kör kan placeras antingen vertikalt eller horisontellt.
  5.
  Lossa de tre skruvarna som håller konsolen på plats. Dra fästet med hårddiskar ut och in i målet. Dra inte hårt eller ta det för långt ifrån fallet, eftersom kabeln kontakter för hårddisken är fortfarande ansluten till enheten.
  6.
  Ta tag i änden av kabeln kontakten ansluten till hårddisken och dra ut den. Ta tag i änden av nätkabeln till hårddisken och ta bort det också. Avlägsna skruvarna som håller hårddisken i och skjut ut hårddisken i konsolen.
  7.
  Hoppa steg 8 om den nya hårddisken inte har bygel stift och omfattar intill kabelanslutningen uttaget. Flytta bygeln på den nya hårddisken för att täcka lämplig anslutning stiften som anges av hårddiskens anvisning på förpackningen. Bygeln inställningar kan kallas CS (anslutningsinställningar). Observera att många hårddiskar inte längre använder hoppare.
  8.
  Skjut den nya hårddisken i fästet och använda det fäste skruvarna för att säkra hårddisk i konsolen.

  9.
  Placera konsolen och hårddisken tillbaka in i ärendet och ersätta skruvarna som håller fästet i målet: s ram. Anslut kabel till baksidan av den nya hårddisken att kontrollera att den sitter ordentligt på plats. Anslut nätkabeln för hårddisken.
  10.
  Skjut datorns hölje sidostycket på plats och ersätta de två skruvarna. Anslut strömkabeln och alla kringutrustning.

  Tips och varningar


 • Innan du hanterar hårddiskar eller vidröra insidan av ärendet ur statisk från dina händer genom att att röra vid dem på en metallyta.

Previous:Skillnaden mellan PC100 och PC133 Next:hur att trådlöst dela en USB-skrivare

Relaterade artiklar


 • hur man installerar tangentbordet på en Dell Inspiron
 • hur nätverket en USB-skanner
 • jämförelse av en PowerBook G4 till en MacBook
 • hur man installerar en Lexmark x4278 skrivare
 • hur du aktiverar Wi-Fi på en thinkpad
 • hur du optimerar bärbara prestanda
 • hur du ställer in en IDE-hårddisk som master när en SATA-hårddisk är närvarande
 • hur till återvinna en Acer notebook
 • hur du väljer en VGA-kort
 • hur man byter minneskortet i en Dell inspirion 2200