Dator > Hur tar jag isär en HP Pavilion dv6227cl?

 • Hur tar jag isär en HP Pavilion dv6227cl?


 • Vid någon punkt måste du uppgradera eller reparera din bärbara dator. Detta kan inte göras utan demontering datorn. Att lära sig att korrekt ta isär din HP Pavilion dv6227cl laptop kan du spara mycket pengar i datortekniker arbetskraft. Nackdelen är att det inte kan spara tid. Helt nedmontering datorn är ofta en lång och potentiellt farliga förloppet. Det är lätt att skada insidan av din bärbara dator om du inte är försiktig
  1.
  Stäng av datorn och koppla ur nätsladden från sin sockel. Stäng LCD-skärmen panelen och sedan placera den bärbara datorn nedåt.
  2.
  Placera den bärbara datorn så att framsidan är vänd mot dig. Lokalisera batterifacket nära det övre vänstra hörnet av bottenplattan. Skjut batterispärren knappen till vänster. Lyft batteriet ur facket och lägg den åt sidan.
  3.
  Leta reda på hårddisken facket i det nedre vänstra hörnet av bottenplattan. Ta bort de två skruvarna säkra facket svarta, plastkåpan på plats. Ta bort locket från den bärbara datorn.
  4.
  Tag i svart plast sträcker ut sig från hårddisken. Använd den svarta fliken för att lyfta hårddisken rakt upp och ut ur hårddisken facket. Ställ den åt sidan.
  5.
  Leta reda på CD /DVD-enhet i det övre vänstra hörnet precis under den tomma batterifacket. Ta bort den inre krysskruven säkra enheten på plats. Sätt i ett litet gem i enhetens release hål på framsidan av enheten. Tryck på gemet i hålet tills enheten lossnar från sitt fack. Ta tag i sidan av enheten och dra ut den ur facket.
  6.
  Ta bort de tre skruvarna från insidan av tomma batterifacket. Placera den bärbara datorn vänt uppåt och öppnar LCD-skärmen hela vägen. Ta tag i bakkant på tangentbordet locket. Tangentbordet omfattar är den tunna plasten remsan som ligger mellan tangentbordet och LCD.
  7.
  Luta tangentbordet locket uppåt, och placera det sedan nedåt på den bärbara datorn yta. Leta reda på lilla flatkabeln som sträcker sig från undersidan av locket. Koppla bort kabeln från dess synliga kontakten på moderkortet. Ta bort tangentbordet locket från den bärbara datorn.
  8.
  Stäng LCD-skärmen, och placera den bärbara nedåt. Leta reda på och ta av locket minnesplatsen och dess fästskruvarna. Minnet facket ligger nära centrum av bottenplattan. Leta reda på trådlösa kortet i facket. Koppla de två antennkablarna från kortet.
  9.
  Ta bort de fyra skruvarna från botten höljet som håller tangentbordet på plats. Det finns två skruvar i underkant batterifacket och två skruvar i övre högra och vänstra hörn minnesplatsen.
  10.
  Placera den bärbara datorn vänt uppåt och öppna LCD-skärmen igen. Ta tag i övre kanten av tangentbordet. Skjut tangentbordet mot LCD skärmen så den lossnar från den bärbara datorns övre hölje. Luta tangentbordet uppåt, och placera den upp och ner över handledsstödet området. Koppla flatkabeln som sträcker sig från undersidan av tangentbordet från dess kontakt på moderkortet.
  11.
  Leta reda på svarta högtalare montering längs övre kanten av den övre höljet nära LCD gångjärn. Koppla den lilla kabeln som sträcker sig från den vänstra sidan av högtalaren församlingen. Bort de två skruvarna säkra talaren montering på plats. Ta ut högtalarna från den bärbara datorn.
  Tolv.
  Stäng LCD-skärmen, och placera den bärbara datorn nedåt på nytt. Vrid datorn så öppningen är vänd mot dig. Ta bort den inre skruvarna från den övre högra och vänstra hörn bottenplattan. Vänd på laptop över, och öppnar LCD-skärmen igen.
  13.
  Leta reda på LCD och kablar mikrofon som kommer från den vänstra sidan av skärmen. Koppla varje kabel från kontakten på moderkortet. Gör samma sak med kameran ansluten till mitten av moderkortet. Ta bort den inre krysskruven från varje LCD gångjärnet. Lyft LCD-panelen bort av den bärbara datorns bas. Ställ undan det noga.
  14.
  Placera basen på den bärbara datorn nedåt. Ta de 15 återstående skruvarna från den bärbara datorn är bottenplattan. Placera den bärbara datorn uppåt. Leta reda på två små bandkablarna i nedre vänstra hörnet av moderkortet. Koppla bort kablarna. Leta reda på pekplattan kabeln precis ovanför pekplattan nära mitten av moderkortet. Koppla bort pekplattan kabeln från dess kontakt.
  15.
  Avlägsna de tre skruvarna säkra versaler till den bärbara datorns bas. Ta bort stöd trim från övre kanten av den övre fallet. Stödet trim är en tunn remsa av plast fäst den övre kanten av det övre fallet. Ta tag i bakkanten av versaler, luta den uppåt och ta sedan bort det övre höljet från den bärbara datorns bas. Detta kommer att avslöja insidan av din bärbara dator.


Previous:Skillnaden mellan PC100 och PC133 Next:Packard Bell-datorer information

Relaterade artiklar


 • hur man använder en bärbar webbkamera
 • hur man hittar min CMOS-batteriet
 • hur ändrar CPU-fläkt hastigheten i BIOS
 • hur du tar bort tangentbordet på en Sony Vaio VGN-fs990
 • Hur lägger jag till en garanti till en redan köpt Sony Vaio?
 • hur gör raderar jag en 1TB Mac-disk?
 • hur man ansöker cpu termiska fettet
 • hur man kan kontrollera nivåer bläckpatron
 • hur man byter en Toshiba LCD-skärm
 • hur reparera tangenterna