Dator > Hur startar jag ett företag att skapa laptop skins?

 • Hur startar jag ett företag att skapa laptop skins?


 • En bärbar dator hud är en vinyl täcka som fastnar på datorn och håller den från att komma dinged och repade. Logotyper och designer kan läggas till dessa skinn för att anpassa dem till en användares smak och personlighet. Om du är intresserad av att starta ett företag som säljer vinyl skinn, finns det ett företag som kommer att sälja dem för dig på grossistnivå eller släppa fartyget dem åt dig. Du kan sedan detaljhandel dem på e-handel webbplatser som eBay eller iOffer

  Du behöver:. .
  Små kryssmejsel
  Kompatibel nya hårddisken.


  1.
  Gå UniqueSkins. com. Detta företag gör att du kan ladda upp bilder och skapa din egen hud mönster eller du kan använda sina befintliga konstruktioner. Du kan också anmäla dig som återförsäljare gratis. Då kan du köpa skinn med en mängdrabatt, eller kommer de att släppa fartyget dem åt dig personligen. Från och med 2010 dessa skinn kosta mellan $ 15 och $ 45.
  2.
  Sälj dina skinn på eBay. Skapa ett gratis konto och skapa en auktion för att testa som designar säljer bra. Du betalar en lista avgift, som kostar allt från 15 cent till ett par dollar per styck. När objektet säljer kommer UniqueSkins. com drop-skickar din order, vilket innebär att de kommer att skickas varan till köparen direkt. Detta gör att du aldrig behöver röra på varorna.
  3.
  Bygg en eBay Store. Från och med 2010 det kostar mellan $ 15 till $ 150 per månad för att ha en eBay Store. Du kan lista allt från 500 till 10. 000 poster. Dessa listor i 30 dagar och man kan köpa från dig omedelbart i stället för att behöva vänta på en auktion till slut.
  4.
  Sälj dina skinn på iOffer. com. Detta är en annan e-handelsplats. Det är inte lika populär som eBay, men kan du automatiskt importera dina objekt till iOffer genom att klicka på "importera objekt från eBay,"-knappen. Det finns ingen förteckning avgifter på den här webbplatsen och du betalar bara när din skinn sälja.
  5.
  Bygg en e-handel butik. Ett bra ställe att börja är Auctiva Commerce (se Resurser). Den här webbplatsen kan du importera dina objekt direkt från eBay genom att klicka på en knapp. Du kan använda inbyggda mallar för att skapa din butik bokstavligen inom några minuter, och du kommer att kunna börja sälja dina skinn i en dag. Från och med 2010 det kostar $ 9,95 per månad att sätta upp en butik.


Previous:Skillnaden mellan PC100 och PC133 Next:Hur man återskapar en Compaq Presario F700

Relaterade artiklar


 • hur du formaterar en enhet till full kapacitet
 • hur man installerar bios grafikkort
 • hur man rengör utrymme på en hårddisk
 • Hur gör jag patroner refill bläck med Jet Tec färg?
 • Hur visar jag batteriets kondition på Dell Latitude D830?
 • Hur förstår jag hårdvaran till en Compaq Armada M700?
 • hur du formaterar en SATA-hårddisk
 • hur till låsa upp ett USB-minne
 • hur du formaterar Seagate free agent
 • vad är skillnaden mellan DDR & DDR2 RAM?