Dator > Hur återställer jag Canon i9900 skrivare?

 • Hur återställer jag Canon i9900 skrivare?


 • Oavsett om du använder din Canon I9900 som en del av ditt jobb eller att stödja ett företag som drivs hemifrån, måste du använda och underhålla den på rätt sätt. Professionell service på en av dessa skrivare kan vara ganska dyrt, så att lära sig att felsöka och lösa gemensamma problem kan rädda dig, eller din arbetsgivare, en hel del pengar. Återställa skrivaren är ett sätt att lösa meddelande lampor och varningar efter det underliggande problemet har lösts
  1.
  Tryck på "Power"-knappen för att stänga av Canon I9900 skrivaren. Ta bort skrivaren kabeln från baksidan av enheten.
  2.
  Koppla ur nätsladden från I9900. Låt enheten vara urkopplad i ca 10 minuter.
  3.
  Anslut skrivaren kabeln och anslut nätsladden tillbaka in Tryck på "Power"-knappen på Canon I9900 skrivaren och enheten återställas.


Previous:Skillnaden mellan PC100 och PC133 Next:hur man byter bärbara hårddiskar

Relaterade artiklar


 • hur man får data från ett hylslös SD-kort
 • hur man kopplar två grafikkort
 • hur till återvinna min hårddisk
 • Hur identifierar jag en skrivare ID signatur?
 • Varför min hp laptop flimrar skärmen?
 • Hur konfigurerar jag trådlösa på HP 4380?
 • hur till göra min externa hårddisk min herre enhet
 • olika typer av spänning i dioder
 • specifikationer av Acer Platta bildskärmar al2002w
 • hur du ställer in hårddiskar i RAID