mina mus fungerar inte på min laptop
Dator > mina mus fungerar inte på min laptop

 • mina mus fungerar inte på min laptop


 • Bärbara datorer Använd de praktiska pekplattan och integrerade bläddra mus som tillåter att du använder bara ett finger för att surfa på webbsidor, dokument och öppna filer och program. Precis som alla annan maskinvara kan den bärbara datorns integrerade pekplattan och musen erfarenhet fel och problem som gör att du förlorar funktioner för en lång tid. Oavsett om den bärbara datorns mus fungerar inte på grund av interna fel eller konflikt med en annan enhet, flera "knep" kan arbeta för att återställa det
  1.
  Leta funktionen "Fn"-knappen på din bärbara dator i det nedre vänstra hörnet av tangentbordet. Titta i tangentbordets övre raden (F1 till F12 knapparna) för en ikon av en pekplatta eller datormus. Denna klaviatur knapp fungerar som vippbrytare att aktivera och inaktivera den inbyggda mus och pekplatta funktion. Tryck och håll nere "Fn"-knappen tillsammans med musikonen knappen. Leta efter knappen aktivera /avaktivera symbol som visas kort på skärmen. Dra fingret över den bärbara datorns mus och försök att använda det som vanligt.
  2.
  Tryck på Windows tangenten om du använder Windows 7, skriver "main. cpl" i sökrutan och Tryck "Enter". Tryck på vänster piltangent för att navigera över till "Device Settings"-fliken. Tryck på tabbtangenten för att nå knappen "Aktivera" i detta avsnitt. Tryck "Enter" på tangentbordet. Tryck på tabbtangenten för att nå "Inaktivera interna pekdon" kryssrutan. Tryck på mellanslagstangenten för att ta bort bocken. Sätt ditt finger på pekplattan, och flytta pekaren ner till "Apply"-knappen. Klicka på "Apply" för att spara inställningarna. Stäng mus "Egenskaper" rutan.
  3.
  Tryck på tangentbordet "Windows"-tangenten för att öppna "Start-menyn. " Tryck på piltangenterna på tangentbordet för att navigera till "Shut Down" eller "Stäng av datorn"-menyn. Tryck på upp-eller nedpilen för att markera "Starta om. " Tryck på "Enter" för att starta om datorn och försöka använda laptop mus som den ska normalt fungera.
  4.
  Öppna "Kontrollpanelen". Gå till "Lägga till och ta bort" eller "Avinstallera" program avsnittet. Belysa eventuella sekundära musenheter i listan som du har installerat för din bärbara dator, som t. ex. en extern USB-mus. Välj "Avinstallera" alternativet att ta bort något program och inställningar i samband med denna sekundära musen. Starta om datorn och försöker använda den inbyggda laptop mus som vanligt. Kontrollera om musen fungerar som den ska.
  5.
  Tryck på tangentbordets "Windows"-knappen för att öppna "Start-menyn. " Tryck på piltangenterna på tangentbordet, "Enter" och "Tab" för att navigera till och öppna "Kontrollpanelen. "Gå till" Maskinvara och ljud "sektionen, och tryck på" Enter. "Navigera till" Enhetshanteraren "och tryck på" Enter "för att öppna den. Hitta" Möss och andra pekdon från listan "och öppna" Egenskaper " dialogrutan. Välj fliken "Drivrutin" och välj "Uppdatera drivrutin. " Låt Windows söka på Internet efter drivrutiner och att uppdatera dem automatiskt. Starta om datorn när drivrutinerna är uppdaterade, och använda musen som vanligt.


Previous:nothing Next:hur du tar bort processorfläkten

Relaterade artiklar


 • hur man ansluter en 1394 tv till Windows XP
 • hur man gör fönster på arabiska
 • Hur använder jag återställningen skivan för en Dell gx260?
 • hur du uppgraderar ATI-grafikkort
 • hur man raderar en hårddisk utan internet
 • Hur ändrar jag FAT32 till en fet system på ett SD-kort?
 • Hur konfigurerar jag en USB-hubb?
 • Hur felsöker jag en EasyCAP USB 2.0 Video adapter med ljud?
 • Vad skulle orsaka mina nycklar att sätta på ett Compaq nc6400?
 • hur till vända ner en CPU-fläkt När HP laptop fläkten är för högt