Dator > hur nätverket en USB-skanner

 • hur nätverket en USB-skanner


 • Nätverk en USB-skanner ger dig tillgång till scannern från flera datorer på samma nätverk, utan att detta behöver vara ansluten via USB till skannern. Windows har funktioner som stöder delning av skrivare, men att dela en scanner, behöver du programvara från tredje part att dela nät. USB över nätverk och Eltima USB är två lösningar som du kan hämta för att kunna dela olika typer av USB-enhet över ditt nätverk, inklusive USB skannrar. RemoteScan ger ett tredje alternativ, men det kräver att du köper en CD.

  Du behöver:.
  kryssmejsel

  USB över nätet


  1
  Öppna webbläsaren på datorn där din. USB-skanner är ansluten till en USB-port. Navigera till "USB Over Network" hemsida. Klicka på "Download"-knappen på menyn till höger. Klicka på "Server" och vänta på "usb-over-network-server. msi" för att avsluta nedladdningen. Öppna filen och tryck OK "till" Windows Security Warning "-fönstret. Följ installationsguiden för att fullfölja installationen av "USB över nätverk Server. "
  2.
  Öppna webbläsaren på en dator i samma nätverk som en skannern är ansluten till. Navigera till" USB Over Network "hemsida och klicka på" Download "på högermenyn. Klicka på "Client" och vänta på "usb-over-network-Client. msi" för att avsluta nedladdningen. Öppna filen och tryck på "OK" till "Windows Security Warning"-fönstret. Följ installationsguiden för att fullfölja installation av "USB Over Network Client. "
  3.
  Öppna "USB Over Network Server" på den dator där skannern är ansluten. Välj skanner i fönstret och tryck på "Dela"-knappen längst upp till vänster i fönstret. På den dator där skannern inte är fastsatt, öppen "USB Över Network Client", väljer skannern och tryck på knappen "Anslut". Skannern kommer nu att fjärranslutna till den här datorn. Installera klienten på andra datorer i nätverket och du kan fjärransluta skannern till alla datorer i nätverket.

  Eltima USB


  1.
  Öppna webbläsaren webbläsaren. Navigera till "Eltima USB till Ethernet-anslutning" hemsida. Klicka på "Download". Klicka på "Spara". Vänta på "usb_to_ethernet. exe" för att avsluta nedladdningen.
  2.
  Öppna filen. Klicka på "Run" på "Windows Security"-fönstret. Välj språk och klicka "OK". Klicka på "Nästa" och acceptera licensavtalet. Följ installationsguiden och vänta på att installationen slutförs. Klicka på "Finish. "
  3.
  Klicka på "demo" och välj den USB-enhet du vill dela i listan över USB-portar. Klicka på "Dela lokal USB-enheter. " På bekräftelsesidan klickar du "Dela enhet. "

  RemoteScan


  1.
  Öppna din webbläsare. Navigera till RemoteScan webbsidan.
  2.
  Klicka "Köp nu" och välj antal användare och dina krav support. Fyll i inbetalningskortet och du kommer att sändas en "RemoteScan CD".
  3.
  Sätt in CD: ni optiska enheten och följ installationsanvisningarna.


Previous:nothing Next:hur till återvinna bilder från en hårddisk

Relaterade artiklar


 • specifikationerna för en Toshiba Satellite p200d
 • hur du lägger till en intern Bluetooth till en Dell Latitude
 • hur till återvinna förlorad post filer
 • Hur får jag in i bios för en Sony PCV-2210 dator?
 • hur man kan övervaka produktionen till hdmi
 • Hur lägger jag till Bluetooth till en R100 Portege?
 • Hur får jag min gamla Wacom att fungera med Windows Vista?
 • magnetiska historia
 • hur man ställer in en TCP HP Designjet 5500 plotter
 • Hur byter jag minne i en IBM 2686 diagram lenovo?