Dator > hur man bygger på beställning en bärbar dator

 • hur man bygger på beställning en bärbar dator


 • Du kan anpassa ditt eget laptop genom att bifoga komponenter till en "obelastat ben", ett chassi i en ihålig laptop hölje, redo att huset interna komponenter. Bygga ett naket ben laptop kan du konfigurera och designa din egen dator utan att behöva betala högre pris för en märkesprodukt. Bare ben bärbara datorer är mer mångsidig än färdiga sådana, eftersom användarna får bestämma vilka komponenter de vill installera. Bare ben tillverkare som ASUS och MSI fartyg vanligtvis sina produkter med endast displayenheten, moderkort och optiska installerade enheter. Du kan välja mellan olika nakna ben modeller och montera datorn själv

  Du behöver:. .
  Skruvmejsel
  Hårddisk.
  Grafikkortet.
  Trådlösa kortet.
  RAM-moduler.
  Processor.


  1.
  Samla interna komponenter du vill installera på din nakna ben laptop. Åtminstone behöver du en hårddisk (HDD), en processor, minnesmoduler (RAM) och ett grafikkort (grafik eller bildskärmsadapter). Du kan också lägga till enheter som till exempel en trådlös eller Bluetooth-adapter för extra funktionalitet. Se produktdokumentationen för en lista över kompatibla enheter. Försök inte att installera en som inte stöds modell.
  2.
  Öppna höljet att komma åt moderkortet. Leta reda på och ångra skruvar och låsning mekanismer för att lossa höljet. Följ tillverkarens rekommenderade förfaranden för att få tillgång till moderkortet. Beroende på den nakna ben modell kan du eller inte kan ha att ta av bakstycket.
  3.
  Installerar processorn. Försiktigt demontera interna enheter som täcker CPU-sockeln och ta bort kablar blockerar tillgången till uttaget, noga med att inte koppla bort dem. Använd en lång smal genomföra för att försiktigt flytta kablar ur vägen. Orientera processorn så att den är i linje med motsvarande stift på CPU socket. Sänk processorn hålla stiften i linje, och försiktigt tvinga ner det. När processorn är hela vägen in, aktivera klippet för att hålla den på plats. Sätt tillbaka alla enheter du flyttade.
  4.
  Fäst RAM-moduler. Leta reda på RAM-kortplatsen och håll moduler till en vinkel nära skåran öppning. Rikta modulens ändar med öppningen och se till att modulens tänder är i linje med motsvarande skårorna på plats. Innehar ställning, gradvis Tryck in modulen aktiv tillämpning kraft i vinkel. Sluta trycka in när modulen klickar på plats.
  5.
  Installera det trådlösa kortet. Identitet och lossa två färgkodade kablar du kommer att lägga till kortet. Leta reda på lämpliga uttag på det trådlösa kortet och in trådarna enligt färg. Placera kortet i sin docka och hålla den på plats med skruvar eller clips.
  6.
  Fäst hårddisken i chassit. Kontrollera att enhetens fästet sitter ordentligt på plats genom att sätta i skruvarna på båda sidor av metallbehållare. Skjut hårddisken i sitt spår och dra åt skruvarna för att fästa bygeln i sidorna till hårddisken kammare. Fäst enheten kabel.
  7.
  Installera grafikkortet. Identifiera kortets slot på moderkortet och anpassa sina tänder med motsvarande skårorna på plats. Försiktigt kraft ner kortet i en vinkel att bifoga det till moderkortet. Var noga med att inte koppla några kablar.

  Tips och varningar


 • Läs instruktionerna som följde med nakna ben laptop innan du försöker montera den. Om du inte kan öppna höljet eller infoga en komponent lätt, kan du göra det på fel sätt.
 • bara bifoga kompatibla komponenter. Du kan förstöra hamnen eller enheten om du försöker bifoga en inkompatibel enhet.

Previous:nothing Next:hur kan man få en Dell bildskärm

Relaterade artiklar


 • hur du ställer in en Dell AIO 966 skrivare i nätverket
 • specifikationerna i en Acer Aspire E650 grafikkort
 • specifikationer för advent bärbara datorer
 • hur man startar från en USB-hårddisk
 • attaché 2g flash-enhet information
 • Hur byter jag den LCD-skärm på en Dell Inspiron 1521?
 • hur man återställa raderade filer i temp-mappen i Windows
 • hur man kan anpassa min video RAM
 • hur man rengör insidan av skärmen
 • Hur kuvert jag ut med HP 3915?