hur kan man få en Dell bildskärm
Dator > hur kan man få en Dell bildskärm

 • hur kan man få en Dell bildskärm


 • Riskera inte potentiella påfrestningar på nacken genom att arbeta med en Dell skärm som sitter på fel höjd. Det är viktigt att höja eller sänka din bildskärm till en ergonomiskt riktig position så att du inte behöver luta ditt huvud och hals obehagligt, vilket kan orsaka långvariga besvär. För att vara så ergonomiskt korrekt som möjligt bör bildskärmen utformas så att ditt synfält är vid eller nära toppen av skärmen. Följ dessa tips nedan så att du kan placera din Dell bildskärmen i den bästa positionen för din användning.

  höj-och sänkbara Dell Bildskärmar


  1.
  Åtgärd för att fastställa bästa höjd för visning din Dell-bildskärm. Sitt rakt i stolen du kommer att använda medan vid datorn.
  2.
  Höj Dell-bildskärm upp genom att dra uppåt på skärmen, och det kommer att glida upp på sin bas. Justera placeringen tills du hittar en bekväm höjd.
  3.
  Lås upp höjdjustering om den sitter fast. Om du köpt en höj-och sänkbara Dell-bildskärm, men det är inte röra, kan det vara låst. Dell övervakar använda den här funktionen så att de inte kommer att flytta under transport. För att låsa upp skärmen trycker du på Lås /avtryckaren, vilket är på baksidan av den justerbara stativ, samtidigt trycka ner något på bildskärmen. Detta kommer att frigöra Dell monitorn från att vara låsta.

  Icke-höj-och sänkbara Dell Bildskärmar


  1.
  Placera CPU (central processing unit) på sin sida på skrivbordet eller arbetsplats som du kommer att använda, placera sedan Dell bildskärmen ovanpå processorn. Denna metod ger inte bara din skärm höjd, kommer det också ge dig tillgång till DVD eller CD-enheter och hamnar. Dessutom, för att som i steg 1 i avsnitt 1, åtgärd bestämma den bästa ögonhöjd för din bildskärm. Om bildskärmen är fortfarande för låg, kanske du vill lägga till en bok eller något annat föremål mellan processorn och bildskärmen för att ge det dessutom hiss.
  2.
  Köp en monitor stativ. Du kan hitta många olika står vid ett kontor leverans eller elektronikaffär. Använda mätningar av höjden på skärmen du önskar, plocka ut en bildskärmsfot som kommer att öka din Dell-bildskärmen till önskad höjd. Som en trevlig bonus, står har vissa också övervaka utskjutbart tangentbord brickor.
  3.
  Skapa din egen bildskärmens stativ. Om du inte vill spendera pengar på en bildskärm, kan du använda objekt från runt huset. Stack böcker eller böcker telefon för att höja din Dell bildskärmen till önskad höjd.


Previous:nothing Next:hur du uppgraderar minnet för en Pavilion dv7-1175nr

Relaterade artiklar


 • hur man torka en hårddisk för återanvändning
 • Återskapa data från en IDE-hårddisk
 • Hur byter jag en levono T43 tangentbord?
 • hur man ansluter en dator till en TV med VGA-jack
 • hur man ansluter en extern antenn till en bärbar dator
 • Hur fyller jag en HP-patron C9381A skrivare?
 • hur stor en backup-enhet ska jag få för Windows Vista?
 • specifikationerna för en AMD Athlon XP 2800
 • hur man byter en Mac Book skärm
 • hur du utöka ditt skrivbord över flera bildskärmar