Dator > Hur tar jag bort pekplattan på en Inspiron 640m?

 • Hur tar jag bort pekplattan på en Inspiron 640m?


 • Som med alla hårdvara, kan din bärbara pekplattan behöver bytas. Borttagning av Dell Inspiron 640 är pekplattan är lite knepigt. Det är inbyggt i den bärbara datorns övre hölje. Detta betyder att du har dissekera ytterhöljet till din bärbara dator. Detta kräver att du tar bort en del av din bärbara dator är viktigt maskinvaruenheter. Detta inkluderar din CPU fläkt, LCD-skärm panel och tangentbord. Det är möjligt att allvarligt skada din dator under demontering

  Du behöver:.
  Stjärnskruvmejsel
  . Platt skruvmejsel.


  1.
  Stäng av din bärbara dator och koppla bort nätadaptern från sin sockel. Koppla ur alla andra externa enheter. Stäng LCD-skärmen, och placera den bärbara datorn nedåt.
  2.
  Vrid datorn så öppningen är vänd mot dig. Leta reda på batteriet nära toppen av den bärbara bottenplattan. Tryck på batteriet släppa knappen och sedan ta bort batteriet från sitt fack.
  3.
  Leta reda på CD /DVD-enhet i det nedre vänstra hörnet av den bärbara datorn. Ta bort den inre krysskruven säkra enheten på plats. Sätt en liten skruvmejsel i hålet. Tryck köra ut ur facket genom skruvhålet. Ta tag i sidan av enheten och dra ut den ur facket.
  4.
  Bort de två skruvarna från insidan av batterifacket. Placera den bärbara datorn ansikte upp, och sedan öppnar LCD-skärmen hela vägen. Sätt en liten, platt skruvmejsel i den högra sidan av gångjärnsskyddet. Gångjärnsskyddet är en tunn plastremsa som spänner över bredden på den bärbara datorn som ligger mellan tangentbordet och LCD. Bänd gångjärnsskyddet från den bärbara datorn.
  5.
  Tag i tangentbordet montering, och skjut sedan det mot LCD-skärmen för att frigöra den från datorväskan. Luta tangentbordet uppåt, och sedan placera den upp och ner över handledsstödet.
  6.
  Leta tangentbordet flatkabeln på undersidan av tangentbordet. Följ kabeln till där den ansluter till moderkortet. Försiktigt koppla loss kabeln från dess kontakt på moderkortet. Ta bort tangentbordet från den bärbara datorn.
  7.
  Leta reda på LCD-flatkabeln som sträcker sig från den vänstra sidan av skärmen. Koppla bort LCD-kabeln från moderkortet. Lokalisera de två antennkablar från höger sida av displayen. Koppla bort dem från kontakter på moderkortet.
  8.
  Bort de två skruvarna från varje LCD gångjärnet. Lyft på LCD-skärmen församling från den bärbara datorns bas.
  9.
  Vänd på laptop över, och placera den bärbara datorn med framsidan framåt. Leta reda på processorn facket i det övre högra hörnet av bottenplattan. Ta bort de tre skruvarna säkra processorn locket på plats. Ta bort locket från den bärbara datorn.
  10.
  Ta bort de fyra skruvarna säkra kylflänsen på plats. Kylflänsen är en metall enhet med ett kopparrör som sträcker sig från den. Lyft kylflänsen ur processorn facket.
  11.
  Avlägsna alla kvarvarande krysskruvarna från laptop botten hölje. Placera den bärbara datorn basen uppåt. Ta bort de fyra skruvarna säkra upp ärendet till laptop.
  12.
  Koppla två synliga bandkablarna från den högra sidan av moderkortet. Leta reda på pekplattan kabeln inne i, hålet ovanför pekplattan. Koppla bort pekplattan kabeln från moderkortet.
  13.
  Använd en liten, platt skruvmejsel för att lossa spärrarna låser i bakkant av den bärbara datorn. Ta försiktigt bort den översta höljet från den bärbara datorn. Pekplattan är inbyggt i den övre höljet.


Previous:nothing Next:hur du tar bort tangentbordet på en Sony Vaio VGN-fs990

Relaterade artiklar


 • hur man ansluter en Lexmark X3550 via trådlös
 • hur man hittar min CMOS-batteriet
 • hur många timmar bör du ladda en laptop batteri?
 • Hur konvertera vga till digital
 • Hur man testar en USB-drivrutin
 • hur man ansluter en 1394 tv till Windows XP
 • hur man kan förbättra bärbara högtalare
 • hur man återställer en Epson R200
 • hur man överklockar en Athlon XP 1600
 • specifikationerna för HP Pavilion dv5-1016tx