Hur reparerar jag en Sony monitor?
Dator > Hur reparerar jag en Sony monitor?

 • Hur reparerar jag en Sony monitor?


 • Sony övervaka reparationer ofta lämnas till en professionell, även egenreparationer framgångsrikt kan uppnås inom hemmet eller kontoret. Tidigare övervaka reparation erfarenhet är inte nödvändig, och det enda verktyg som behövs är en Phillips-skruvmejsel. Med bara detta skruvmejsel, kan du felsöka för frågor kabelanslutning, fixa motljus problem, eller ens tillgång och korrigera LCD fel kabel. Sony övervaka reparationer som kräver tillgång till insidan av bildskärmens fall kan garantin i vissa situationer, dock.

  Du behöver:
  kryssmejsel


  1
  Kontrollera att Sony bildskärmen är ordentligt ansluten till strömkällan. . . Kontrollera att bildskärmens sladden inte är löst från vägguttaget eller överspänningsskydd den är ansluten till. Dessutom, om Sony-skärmen är en extern skärm, se till att den fortfarande är ordentligt ansluten till datorn torn.
  2.
  Koppla Sony monitorn från strömkällan om det är en extern bildskärm modellen och om kabeln inte gjort fel. Om det är en laptop skärm, stänga av datorn och koppla den bärbara datorn från strömkällan.
  3.
  Vända på din bärbara dator och ta ut batteriet innan du börjar övervaka reparationer. Batteriet release mekanismen finns precis under batteriets kontur, som kan ses på toppen av den bärbara datorns undersida. Skjut spärren till pop i Sony batteri.
  4.
  Bort Sony bildskärmens ram skruvar. Dessa skruvar förmodligen fortfarande kommer att täckas med plast lock för estetiska syften, pop så dessa mössor av med fingrarna, använd sedan en Phillips-skruvmejsel för att ta bort skruvarna.
  5.
  ta bort den från Sony monitorn. Det kommer att finnas små plast spärrarna mellan ramen och resten av bildskärmens hölje fortfarande håller på ramen i stället, så långsamt arbete fingret s längs skärmens omkrets för att frigöra dessa spärrar för att helt lossna på ramen.
  6 .
  Kontrollera omriktaren kabeln fortfarande är ansluten. Denna svarta kabeln ligger ovanpå den gröna omriktaren styrelsen vid botten av exponerade Sony bildskärmen. Om den inte är ansluten till uttaget på omriktaren ombord, kommer Sony monitorns bakgrundsbelysning misslyckas. Lyft upp den här kontakten sätt tillbaka kabeln, tryck sedan ned på uttaget för att knäppa den på plats igen.
  7.
  Avlägsna metall fästena på båda sidor av Sony monitorn genom att ta ut fästet skruvar med din kryssmejsel.
  8.
  Dra Sony bildskärmens skärmen från den bakre bildskärmen hölje för att avslöja LCD-kabeln som går från baksidan av monitorn ner till LCD-uttaget inom bildskärmen församling.
  9.
  Anslut LCD-kabeln om den är lös ur vägguttaget. Lyft upp på sockeln, lägg kabeln igen, och sedan trycka ordentligt för att låsa hylsan på plats.


Previous:nothing Next:hur till återvinna WD hårddisk data

Relaterade artiklar


 • Hur felsöker jag en 2175 hk skrivare?
 • hur man installerar en Compaq hårddisk
 • hur du installerar en trådlös Mini PCI e
 • hur till återvinna förlorad PST-filer
 • min dell Skrivaren matar inte papper
 • hur till återvinna en Acer notebook
 • define kiselchip
 • Hur konverterar jag en hp4p skrivare till USB?
 • hur man kan kontrollera nivåer bläckpatron
 • Hur gör jag krok en TV till en Dell Inspiron 8200?