Dator > Hur man använder en stereomikrofon med en dator

 • Hur man använder en stereomikrofon med en dator


 • Stereo PC mikrofoner utöka din förmåga att använda datorns ljudfunktioner. Stereomikrofoner fånga klart ljud och passar utmärkt för användning på partier, mottagningar, konferenser och andra platser som kräver registrering. Avancerad stereomikrofoner integrera teknik som spelar in en eller flera högtalare på en gång. Mikrofonerna arbete genom att ansluta och kommunicera med datorns ljudkort, enligt Hobby timmars, en online källa för amatörer. Du kan använda en stereomikrofon med en dator för att spela in händelser eller integrera ljud med hjälp av specialiserade program. Du måste först installera mikrofon och tillhörande mjukvara att börja använda dess egenskaper

  Du behöver:. .
  PC
  Stereo PC-mikrofon.
  Inspelningsprogram.

  Installera stereomikrofon till din PC


  1.
  Sätt i installationsskivan som följde med mikrofonen i datorns CD-ROM enheten. Din dator bör erkänna programmet och starta installationen. Om inte, dubbelklicka på "Min Dator", dubbelklicka på CD-ROM-enhetsbeteckningen och dubbelklicka på den körbara filen, som slutar med. EXE-filtillägg ("startup. exe" eller "autorun. exe," till exempel).
  2.
  Klicka på knappen "Nästa" och acceptera användaravtalet om du samtycker. Följ de återstående instruktionerna för att slutföra din installationen av programvaran.
  3.
  Starta om datorn. Du kan bli tvungen att starta om datorn för att slutföra installationen. Klicka på "Start", "Stäng av datorn" och sedan "Starta om" att inleda avslutningsprocessen.
  4.
  Sätt mikrofonens jack i datorns mikrofon kontakt. De flesta datorer har en kontakt nära hörlurskontakten med en mikrofon ikon. Tryck försiktigt mikrofonens jack i datorns kontakt. Alternativt, om mikrofonen har en USB-typ kontakten, tryck in USB-kontakten till en ledig USB-port på datorn.
  5.
  Stänga av mikrofonen strömbrytare till läge "på" .

  Testa stereomikrofon


  1.
  Öppna Microsoft Windows Ljudinspelaren. Klicka på "Start" peka på "Alla program"> "Tillbehör"> "Underhållning"> "Ljudinspelaren".
  2.
  Klicka på inspelningsknappen (en rund röd ikon) för att påbörja inspelningen. Tala i mikrofonen i flera sekunder. Klicka på knappen "Stopp" (en kvadrat svart knapp) för att stoppa inspelningen.
  3.
  Klicka på play-knappen (en svart triangel sidled) för att lyssna på inspelningen. Om din inspelning registrerade är stereomikrofon fungerar.
  4.
  Öppet alla ljud-baserat program. Till exempel kan du använda mikrofonen med ljud eller telekommunikationer programvara, chattprogram, och webbkameror. Dubbelklicka på programikonen för att starta programmet. Till exempel program som Acoustica, AIM Instant Messenger och Skype kan du integrera röst med varje program. Tala i mikrofonen för att spela in din röst eller samtala med någon som använder kommunikationsverktyg.


Previous:nothing Next:Hur återställer jag min Toshiba E750?

Relaterade artiklar


 • Hur felsöker jag en EasyCAP USB 2.0 Video adapter med ljud?
 • Hur konfigurerar jag en USB-hubb?
 • Hur felsöker jag en 2175 hk skrivare?
 • hur man byter en intern DVD-enhet
 • hur du tar bort en Dell hårddisk
 • Hur konfigurerar jag en HP-skrivare 4315 för windows vista?
 • hur man återställer bios lösenord för en Dell Latitude D600
 • Hur byter jag CPU på en Dell 8400?
 • hur du ta bort den från en Acer Aspire 6930
 • hur du tar bort en enhet