Dator > Hur fixar jag en rx595 som inte kan identifiera bläckpatroner?

 • Hur fixar jag en rx595 som inte kan identifiera bläckpatroner?


 • Den RX595 är en ultra-high-definition fotoskrivare designad av Epson som funktioner skanning och kopiering funktionalitet. Skrivaren använder sex separata bläckpatroner-svart, cyan, ljus cyan, magenta, ljus magenta och gult-att skapa högupplösta utskrifter. Det RX595 får inte erkänna ett eller flera av dessa patroner av flera skäl, bland annat otillräckliga ersättande av låg eller använt patroner, använder påfyllda eller generiska varumärke patroner, felaktig installation av patroner och bläckpatroner eller skrivare fel.

  Du behöver:
  Epson bläckpatroner (valfritt)


  1
  Tryck på "OK"-knappen på din Epson RX595 kontrollpanel när skrivaren inte fungerar. . att erkänna en eller flera av bläckpatronerna.
  2.
  Välj "Inställningar" på kontrollpanelen, välj "Bläcknivåer" och tryck på "OK" knappen för att se om skrivaren erkänner en eller flera av patronerna. Om skrivaren känner igen en eller flera kassetter-du ser meter patron bläck på skärmen-kontrollera om någon mätare har ett utropstecken på den eller en låg nivå bläck, vilket tyder på en patron som du behöver (!) ersätta. Efter att ha granskat denna information, tryck på "OK"-knappen igen.
  3.
  Lyft upp skannerenheten tills den vilar på sina gångjärn i ett öppnat, vinklad position.

  4.
  Placera fingertopparna längs bakkant på locket på patronen och dra upp på omslaget. Vänd locket mot dig på gångjärnet.
  5.
  Tryck på fliken på baksidan av den första av alla låg, förbrukade, fyllas på eller generiska varumärke patroner och dra ut patronen ur facket . Ta bort tejpen från de nya Epson varumärket bläckpatron, sätt in det i den tomma kortplatsen, tryck nedåt tills du hör ett klick ordentligt i kortplatsen och sedan ersätta alla andra patroner som behövs. Om du inte behöver byta ut bläckpatroner, hoppa över detta steg.
  6.
  Applicera lätt tryck till toppen på de sex bläckpatronerna för att säkerställa att varje patron är ordentligt låst i kortplatsen.
  7.
  Vänd patronen tillbaka locket på plats. Tryck ner locket tills du hör ett klick-låsa locket på plats
  8
  Sänk skannerenheten på skrivaren. . . Vänta tills "Kan inte känna igen bläckpatronerna" meddelandet försvinner från displayen och börja skriva ut. Om displayen inte klar, kontakta Epson på 562-276-4382.

  om hjälp eftersom du förmodligen att göra med patron eller skrivare fel som kräver Epson teknisk support eller reparation.


Previous:nothing Next:hur man använder en flash-enhet för att påskynda en pc

Relaterade artiklar


 • Definitionen av ett PCMCIA-kort
 • Hur ändrar jag skrivarens IP på en Canon PIXMA MX850?
 • Hur rengör jag lätt en dator?
 • specifikationerna för ett ASUS P5B moderkort
 • hur man utplåna en hårddisk och återuppbygga
 • hur du uppdaterar en nätverkskort
 • hur du ansluter en skrivare till ett nav
 • hur till återvinna förlorad data från en flash-enhet
 • Hur installerar jag Garmin Forerunner 201 på Windows Vista?
 • hur du tar bort hårddisken från Sony Vaio PCG-8v1l