Dator > hur man skriver ut dubbelsidigt bilder på en Epson

 • hur man skriver ut dubbelsidigt bilder på en Epson


 • Dubbelsidig bilder är enkla att skriva ut och roligt för reversibel tavelramar eller annan konst och hantverk projekt. När du använder en Epson-skrivare, inköp Epson papper för bästa resultat. Epson dubbelsidiga papper är belagt att skapa en kvalitet skriva ut på båda ytorna. Processen är mycket enkel, du lägger i papper i rätt riktning är det enda problem

  Du behöver:
  Epson dubbelsidigt papper
  . . Dator med bildprogram.
  Epson-skrivare.


  1.
  Öppna den bild du vill skriva ut i datorns bildprogram. Gör eventuella justeringar av kontrast, färg och beskärning som behövs.
  2.
  Navigera till bilden Alternativ för filen. Se till att bilden är en tillräckligt hög upplösning för utskrift-minst 150 dpi (dots per inch) eller 300 dpi om möjligt. Om bildupplösningen inte är så här höga, kan storleken på bilden måste minskas för att öka utskriftskvaliteten.
  3.
  Klicka på "File" och välj "Skriv ut". Inom dialogrutan Skriv ut, klicka på knappen som låter dig specificera utskriftsinställningarna ofta namn Sidalternativ.
  4.
  Välj den typ av utskriftskvalitet önskas för denna bild. Vid utskrift av foton, rekommenderas du väljer Foto eller Bästa foto. Om du försöker att öka storleken på en lågupplöst fil skriver en check i rutan PhotoEnhance, om tillgängligt. Detta kommer att bidra till att förbättra bildkvaliteten.
  5.
  Välj papperskälla, typ och storlek. Källan hänvisar till om papperet är ett ark eller på rulle. Anvisningarna med papper kan guida dig på vilken papperstyp för att välja. Om inte, välj en inställning som motsvarar om papperet är blank eller matt. Storleken kommer sannolikt att 8,5 av 11 inches, standardinställningen, men detta kan anpassas till en större pappersark, eller en mindre cut size.
  6.
  Klicka på fliken inom denna dialogruta som heter Sidlayout. Alternativ finns här för att rotera bilden, vända det till en spegel-bild, eller ange ett antal kopior. Skriv "2" för antalet kopior.
  7.
  Lägg i ett ark av dubbelsidiga papper i skrivaren. Klicka på "OK" och sedan "Skriv ut. "Efter avslutad första utskriften kommer en dialogruta visas där du uppmanas att ladda en andra papper i skrivaren.
  8.
  Ladda samma papper i skrivaren, noga med att läsa den på dess baksida och upp och ner. Detta ser till att båda bilderna kommer att möta i samma riktning eftersom Epson-skrivare skriver ut överst på bilden först. Utskriften kommer fullständig när bladet är rätt placerat.


Previous:nothing Next:hur reparera en sprucken skärm på en bärbar dator

Relaterade artiklar


 • specifikationerna för Athlon 64 X2 5600
 • Hur konfigurerar jag äpple 802.11n?
 • hur du installerar en trådlös Mini PCI e
 • Hur byter jag en Dell 8400 bios batteri?
 • hur du kontrollerar Speed USB-hubb
 • hur man öppnar en Dell OptiPlex gx280 torn
 • hur man byter en G4 spegel leverans dörr makt
 • hur man gör en extern hårddisk med en reservdel hårddisk
 • hur du tar bort och ersätter Dell Vostro 3700 bärbara datorns tangentbord och CD / DVD-enhet
 • Hur byter jag en LCD acer 4620z?