Dator > hur man installerar ett AirPort-kort på en dator

 • hur man installerar ett AirPort-kort på en dator


 • Apples AirPort-kort är ett trådlöst internet-kort, första tillverkade år 1999 tillsammans med AirPort-basstationen, som avbröts under 2004 till förmån för de mer avancerade AirPort Extreme-kortet. AirPort-kortet erbjuds som tillval till Mac-modeller som iMac, Power Mac G4 och iBook. Om du fortfarande använder en av dessa modeller kan du installera ett AirPort-kort och ta emot trådlöst internet från någon basstation eller router med 802. 11b signal

  Du behöver:. .
  Coin
  Mjuk trasa.
  Phillips # 0 skruvmejsel.

  slot-loading iMac


  1.
  Stäng av datorn och koppla ur all kringutrustning, inklusive skrivare, tangentbord och andra kablar. Observera att 350 MHz Indigo iMac, tillverkad år 2000, inte innehåller ett AirPort-kortplats.
  2.
  Lägg iMac nedåt på en mjuk trasa och öppna panelen genom att vrida luckan (som liknar en stor, grå skruv) med ett mynt och höja panelen. Luckan visas längst ned i mitten av enheten.
  3.
  Dra ur datorns nätsladd och leta reda på AirPort-kortet målet, som liknar en liten rektangulär plats med en liten antenn hängande från utsidan.
  4.
  Skjut kortet i fallet med den AirPort-logotypen uppåt och se till att rada upp stiften med facken, och montera antennen det lilla hålet på kortet. Efter att ha fastställt att AirPort-kortet är ordentligt fastsatt i chassit, sätt ihop din iMac.

  IMac G4


  1.
  Stäng av datorn och koppla ur all kringutrustning, inklusive skrivare, tangentbord och andra kablar.
  2.
  Lägg iMac nedåt på en mjuk trasa och lossa de fem skruvarna längs undersidan av datorn med hjälp av en stjärnskruvmejsel # 0 skruvmejsel. Ta bort bottenplattan från basen av iMac.
  3.
  Skjut in AirPort-kortet i den rektangulära AirPort fall inne i basen på iMac och anslut antennen till det lilla hålet på AirPort-kortet. När du sätter i kortet, bör slots anpassa stiften i fallet och streckkoder stå mot dig.
  4.
  Återmontera iMac.

  Power Mac G4 Cube


  1.
  Stäng av datorn och koppla ur all kringutrustning, inklusive skrivare, tangentbord och andra kablar. Vänta ungefär fem minuter för Power Mac svalna innan du fortsätter.
  2.
  Vänd datorn upp och ned och ta bort kabeln. Skjut kärna gratis genom att trycka ner spärren och dra den inre hölje från höljet.
  3.
  Skjut AirPort-kortet i den rektangulära AirPort fallet längs sidan av Power Mac kärna och anslut antennen till det lilla hålet på AirPort-kortet. När du sätter i kortet, bör slots anpassa stiften i fallet och AirPort logotypen stå mot dig.
  4.
  Återmontera din Power Mac G4 Cube.


Previous:nothing Next:hur man uppgraderar en asus 1000HE hårddisk

Relaterade artiklar


 • hur man bränner en nedladdad DVD med hjälp av en CD-R
 • Hur flyttar jag skrivhuvudet på ett Brother MFC-240C?
 • diskettenhet beskrivning
 • Hur vet jag om jag kan utöka DDR RAM i en iMac G5?
 • hur man kan återställa en Dell bärbar dator Latitude D630
 • hur du kör digital kabeln genom en VGA-bildskärm
 • Hur fyller jag en HP 25a bläckpatron?
 • hur man ställer in en TCP HP Designjet 5500 plotter
 • Felsökning av en NETGEAR PS101
 • hur man ändrar en inverter bakgrundsbelysningen i en port anteckningsbok