Dator > Hur du tar isär en iPod nano röd 4gb

 • Hur du tar isär en iPod nano röd 4gb


 • Apples produkter är kända för elegant och innovativ design. Sällan ser man en skruv huvud, söm eller springa i en Apple-enhet. Även estetiskt tilltalande, gör denna typ av hårdvara design är det svårt att ersätta ett batteri, LCD-skärm, eller hörlursuttag dig själv. Med specificerade verktyg som finns tillgängliga online, men är det möjligt att plocka isär en iPod med måttlig ansträngning. En påminnelse:. Ta isär en Apple-produkt kommer att påverka garantin

  Du behöver:
  iPod plast nyfikna verktyg
  . Spudger.
  Phillips 00 skruvmejsel.


  1.
  Skjut "HOLD", placerad på toppen av iPod, i låst läge.
  2.

  Placera din iPod plast nyfikna verktyg i mellan det yttre, färgat skikt och den vita, plast topp (där håll knappen är placerad). Bänd denna vita, plast bit från höljet och ta bort den.
  3.
  Bänd vit, plast bit från botten av enheten, enligt samma teknik som i steg 2. Du kan stöta på visst motstånd när man drar bort det på grund av en liten mängd lim. Använd minsta möjliga våld om nödvändigt.
  4.
  Skruva loss de två Phillips-skruvarna från båda sidor av dockningskontakten (sitter på undersidan av enheten).
  5.
  Skruva loss de två ytterligare Phillips-skruvarna från enhetens ovansida.
  6.
  Använd en spudger eller ledningarna verktyg för att separera hörlursuttaget från iPod hölje. Ta inte bort hörlursuttaget helt och hållet-den är ansluten till klickhjulet via ett band kontakt. Hörlursuttaget kommer att förbli utanför höljet men bifogas för resten av demonteringen.
  7.
  Ta bort skruven som nu finns intill till dockningskontakten, som tidigare var dold av hörlursuttaget.
  8.

  Lyft metallhölje pjäs som omger dockningskontakt och placera den åt sidan.
  9.
  Håll iPod med klickhjul mot dig och med spudger noga skilja band som förbinder hörlursjacket och klickhjulet från logikkortet. Du kommer att behöva skjuta bandet mot dig (i riktning mot klickhjulet) för att skilja den. Ta inte bort hörlursuttag-det fortfarande är ansluten till klickhjulet
  10
  Ta spudger och använda den för att driva logikkortet från botten, ut i toppen. . . Hörlursuttaget kommer att förbli ansluten; försök inte att ta bort det. Om du känner logikkortet dra hörlursuttaget eller klickhjulet på sin plats, inte driva det vidare. Se till att band som förenar klickhjulet och hörlursjacket är helt skild från logikkortet. Påbörja skjuta ut logikkortet.
  11.
  tag i LCD-skärmen och moderkortet en gång det är tillräckligt långt ut och försiktigt avsluta dra ut överst på din iPod.
  12.

  Separera metallhållaren från LCD displayen. Var försiktig så att skada eller ta bort den tydliga skärmning på LCD.
  13.
  Lyft displayen men inte ta bort den. Ett pärlband ansluter skärmen till logikkortet. Använd en nagel eller spudger att släppa den lilla svarta fliken håller displayen bandet ner.
  14.
  Dra långsamt bandet från moderkortet och ta bort skärmen. Din iPod är nu helt isär.

  Tips och varningar


 • Var försiktig när du drar och ta bort bandkablarna, dessa är inte lätt utbytbara. Medan andra föremål kan användas för att bända upp iPod, den "officiella" verktyg för inköp kommer att göra detta arbete lättare (se Resurser).
 • ta isär en iPod Garantin upphör att gälla.

Previous:nothing Next:Hur rengör jag en Kodak 5500-serien MFC skrivare?

Relaterade artiklar


 • hur man skriver ut på OS X 10.4 med windows vista
 • hur du uppgraderar minnet på en eee pc 1000ha
 • hur man upptäcker ett ATI-grafikkort
 • Hur kontrollerar jag en flash-enhet för ett virus eller trojan?
 • hur man installerar quad core CPU
 • bärbara datorer förklaras
 • Hur byter jag minne i en IBM 2686 diagram lenovo?
 • hur man installerar ett AirPort-kort på en dator
 • hur reparera en inverter styrelse
 • Felsökning av en HP Color LaserJet 4700 dtn