Dator > hur man installerar IBM Thinkpad T40 RAM

 • hur man installerar IBM Thinkpad T40 RAM


 • Fram till 2005 tillverkade IBM och producerade ThinkPad raden av bärbara datorer (nu gjort av Lenovo, ett kinesiskt företag). IBM släppte T-40 under 2003 som en high-end modell för affärsmän. Recensenterna på CNET gav den en "Editor's Choice" Award, prisar det som en "affärsresenär dröm" för sin tunna konstruktion, snabb processor och lång batteritid. Standardfunktioner som ingår en Intel Pentium M 1,6 GHz processor, 14,1-tums skärm och 512 MB DDR SDRAM-minne, som användarna kan uppgradera till 2GB.

  Du behöver:
  kryssmejsel
  . Platt skruvmejsel.
  DDR SDRAM-minne.

  Lägg till minne springan på T-40 Base


  1.
  Ta bort alla strömkällor från din T-40 bärbar dator genom att koppla ur nätsladden och tar bort batteriet. Koppla loss batteriet genom att vrida laptop över att sin bas och glider ut batteriet om så du tar bort den.
  2.
  Ta bort minneskortet locket. Vänd den bärbara datorn över och använda kryssmejsel för att ta bort skruven som håller minnet locket på plats. Ta av locket minne.
  3.
  Ta ut installerat minne. Två lås hålla minnet på plats. Skjut ut dem så att minnet dyker upp på en 30-graders vinkel. Sedan grepp minnet mellan tummen och pekfingret och dra ut det.
  4.
  Lägg till ny minne till den här platsen. Skjut in den nya RAM-in på en 30-graders vinkel till bakändan klickar på plats och tryck sedan nedåt för att låsa den i. Om du har installerat den på rätt sätt, kommer det inte att flytta.
  5.

  tillbaka minneslocket med hjälp av Phillips-head att åter skruva i minnet skruv.

  Lägg till minne till facket under tangentbordet


  1.
  Koppla bort strömkabeln och ta ut batteriet. Stäng bildskärmen stängs och vänd laptop över.
  2.
  Bort de fyra skruvarna som håller tangentbordet på plats med hjälp av en Phillips-skruvmejsel (se referens 2 för den exakta platsen för dessa skruvar ). Vänd den bärbara datorn tillbaka över och öppna skärmen.
  3.
  Ta bort tangentbordet. Sätt platt skruvmejsel under framför tangentbordet (med "Space" knappen). Bänd tangentbordet uppåt för att avslöja kabeln som ansluter tangentbordet till moderkortet. Grip kabeln ordentligt mellan pekfingret och tummen där man fäster moderkortet och dra uppåt och bort. Lägg tangentbordet åt sidan.
  4.
  Ta ut installerat minne. Två lås hålla minnet på plats. Skjut ut dem så att minnet dyker upp på en 30-graders vinkel. Sedan grepp minnet mellan tummen och pekfingret och dra ut det.
  5.
  Lägg till ny minne till den här platsen. Skjut in den nya RAM-in på en 30-graders vinkel till bakändan klickar på plats. Tryck nedåt för att låsa den i. Om du har installerat det på rätt sätt, kommer det inte röra sig.

  Tips och varningar


 • För bästa resultat, använd PC2700 (DDR- 333) 200-Pin SODIMM RAM.

Previous:nothing Next:hur man kan jämföra Intel Celeron-processorer

Relaterade artiklar


 • Definitionen av en disk array
 • Hur byter jag separation rullarna på en HP LaserJet 4m?
 • hur man byter en USB-hubb
 • rensar en begagnad bärbar dator
 • Hur gör jag möjlighet att öka volymen på en laptop?
 • hur man byter en trådlös nätverkskort till 100 Mbps
 • hur man formaterar om en Dell Dimension 9150
 • hur man köper en ny datorskärm
 • hur man utplåna en hårddisk och spara data
 • Hur ändrar jag Dell Latitude D600 tangentbordsinställningar språk?