Dator > hur man bygger en extrem pc

 • hur man bygger en extrem pc


 • En Extreme PC är ett kraftfullt datorsystem som används för HD-gaming, affärslösningar, avancerad grafik, multimedia program och mycket mer. Använda snabb komponenter tillsammans med en quad-core processor, förvandlar en high-end enheten din Internet-upplevelse från mediokra till utmärkt. Applikationer körs tre till fyra gånger snabbare än vanlig dator. Du kan ha flera fönster öppna samtidigt, vilket gör att du kan göra flera saker samtidigt utan att en minskning i prestanda och utan att låsa upp ditt system. Extreme PC har en snabb processor, 6 till 16 GB RAM och en stor hårddisk för lagring. Vid minsta, kommer systemet att ha en 1 GB grafikkort för verklighetstrogen grafik och ett ljudkort kompatibelt för surroundljud

  Du behöver:. .
  3
  20 GHz-processor.
  2 4GB DDR3 SDRAM-minnesmoduler.
  Moderkort.
  Full tower fall.
  Strömförsörjning.
  Ljudkort.
  Grafikkortet.
  1 terabyte-7200rpm hårddisk
  . 24x externa DVD-brännare.
  Stjärnskruvmejsel.
  Statisk armband.


  1.
  Placera statiska armband på handleden innan du sätter igång. Detta för att eliminera statisk stöt som kan skada moderkortet. Fäst processor och RAM-minnet till moderkortet medan det fortfarande utanför målet. Rikta de guldfärgade kontakterna på botten av minnesmodulen till DIMM-kortplatser på moderkortet. RAM-kommer bara plats ett sätt, med sina lundar anpassats längst ner på chipet med spåren på DIMM-kortplatsen.
  2.
  Installera moderkortet på insidan av ärendet. Passa in kortet med "viktigaste stammarna" eller bultar i varje hörn av brädet. Några full tower har en löstagbar platta moderkort installationen, vilket gör moderkortet lätt att fästa och ta bort. Om du har ett torn utan en löstagbar ombord, placera hålen från moderkortet med de viktigaste stammarna och skruva fast.
  3.
  Anslut fallet är strömförsörjningen till moderkortet. Anslut fall LED lampor för strömbrytaren, startar switch och den inbyggda högtalaren. LED kablar är färgkodade för att matcha moderkortet.
  4.
  Installera hårddisken, CD /DVD-spelare, och alla andra IDE eller integrerad drivelektronik, enheter. Ställ in IDE-enheter 'Jumper inställningar genom att placera den lilla plast locket på baksidan av enheten på antingen master eller slav. Din hårddisk alltid bör ställas på master, CD /DVD-enhet satt till herre, och om du installerar en Zip-enhet ställa in den som slav. En flatkabel levereras med alla dina enheter, bifoga den här kabeln till moderkortet när du har installerat maskinvaran. Matcha den röda linjen på kabeln till den första pinnen på enheten och stift nummer ett på moderkortet. Använd ett förstoringsglas om du inte kan se siffrorna för om du inte matchar stift ett på enheten för att stift en på bordet, kommer enheten inte att fungera.  Anslut ström kontakterna från nätaggregatet till varje enhet. De fyra-stiftskontakter från elnätet som kommer att knytas till dina enheter var utformade för att ansluta på ett sätt.
  5.
  Anslut ljud-och grafikkort till PCI-platser på moderkort. PCI står för "Peripheral Component Interconnect" och är en dator buss för att fästa maskinvaran i en dator. Säkert båda korten genom att dra åt skruven på toppen av kortet för att skårorna på insidan av datorlådan. Du kommer att se honkontakter från baksidan av datorn. Ansluta bildskärmen till baksidan av grafikkortet och din ingångar högtalare på baksidan av ljudkortet. Ansluta ett modem är inte nödvändigt eftersom en Extreme PC kommer att ha en höghastighetsanslutning till Internet anslutning via DSL eller kabel.


Previous:nothing Next:hur man rengör installera en Lexmark 2500

Relaterade artiklar


 • hur man återställer HP 337 patron
 • Hur öppnar jag en HP n5420 laptop?
 • Felsökning SBS fax
 • Inaktivera touchpad klicka på en IBM
 • hur man byter en Mac Book skärm
 • hur man berättar en sata från en IDE
 • hur man ansluter en bärbar dator till en stationär dator direkt
 • Hur lägger jag till Bluetooth till en R100 Portege?
 • hur man ansluter en Lexmark X3550 via trådlös
 • Hur man återskapar en hårddisk fil