Dator > hur man byter en USB-hubb

 • hur man byter en USB-hubb


 • USB-hubbar är lika enkla att installera som de ska ersätta. De kräver lite eller ingen konfiguration och kan tas ut i farten. Se till att du ersätter din gamla nav med en som har lika många hamnar (eller mer). Inte alla USB-hubbar använda externa strömkällor, vilket vanligen innebär hamnen hastigheter är inte lika snabb som de potentiellt skulle kunna vara. Om dina enheter är beroende av hastighet, få en USB-hub med en extern strömkälla
  1.
  koppla loss den gamla USB-hubb och dra ut eventuella anslutna enheter.
  2.
  Anslut den nya USB-hubb till datorn, anslut sedan dess nätadaptern (om den har ett). Operativsystemet bör automatiskt konfigurera den inom mindre än en minut.
  3.
  Anslut enheter till USB-hub.


Previous:nothing Next:iMac min mus kommer inte att rulla upp

Relaterade artiklar


 • hur du fyller cd förare
 • hur gör jag fylla på bläckpatroner C5180 HP?
 • Hur gör jag glömska 4 köra på min externa cd-rom?
 • hur felsöker jag iDVD på en Apple laptop?
 • hur du ställer in en Dell AIO 966 skrivare i nätverket
 • Hur man återskapar en Toshiba hdd
 • Hur ändrar jag musen konfigurationen i registret till vänster hand?
 • hur ändrar CPU-fläkt hastigheten i BIOS
 • Hur kontrollerar jag en flash-enhet för ett virus eller trojan?
 • hur till återvinna förlorad PST-filer