Dator > hur du ställer in dubbla HP-bildskärmar

 • hur du ställer in dubbla HP-bildskärmar


 • Endast en administrativ användarprofil har tillstånd att ansluta två skärmar till en dator. Ställa in dubbla monitorer tillåter användaren att göra flera saker mer effektivt. Det rensar också rörigt och staplade ansökningar från skärmen genom att en skärm som ska användas som primär arbetar skärmen och den andra skärmen ska användas som filen innehavaren

  Du behöver:.
  HDMI adapter
  . 2 grafikkort.
  DVI-kabel.
  DVI-adapter.


  1.
  Stäng av datorn och båda bildskärmen. Anslut DVI-kabeln till datorns baksida tornet i bildskärmsporten bredvid strömmen. Anslut den andra änden av DVI-kabeln till en av bildskärmarna. Anslut HDMI-adaptern till DVI-kabel-porten på den andra bildskärmen. Slå på datorn och båda bildskärmarna. Logga in på datorn med hjälp av administratören kan logga in.
  2.
  Kontrollera att kablarna hänger ihop. Högerklicka på skrivbordet och välj "NVIDIA Control Panel. " Se till vänster fönsterrutan och välj "+"-tecknet bredvid "Visa" för att utöka alternativen visa menyn. Klicka på "Ändra upplösning" och flytta resolution till nivå hela vägen till höger tills det reflekterar "1920 x 1200 bildpunkter. "Leta reda på" Refresh rate "avsnitt till höger om avsnittet" Lösning "och välj" 60 Hertz "uppdateringsfrekvens. Klicka på" Apply "för att tillämpa inställningarna. Klicka på" Ja "för att behålla ändringarna i det nya fönstret.

  3.
  Klicka på "Ställ in flera skärmar" alternativ som finns under "Visa"-menyn. Leta reda på avsnittet "Välj det läge nView displayen för att använda" och välja det tredje alternativet "Konfigurerade oberoende av varandra (Dualview). "Detta alternativ tillåter användaren att dela skrivbordet med den andra bildskärmen.
  4.
  Leta reda på nästa avsnitt märkt "Välj den visar du vill använda" och välj båda bildskärmarna genom att välja HP övervaka "(1 av 2) + (2 av 2) . " Navigera till nästa alternativ "Välj den display du vill att Windows ska använda som primär" och klicka på listrutan för att välja "(1 av 2). " Klicka på "Apply" och klicka på "Ja" för att hålla skrivbordet konfigurationsändringar.
  5.
  Se resolutionen om den andra bildskärmen är samma som den första skärmen. Högerklicka på skrivbordet på den andra bildskärmen och välj "NVIDIA Control Panel" menyn. Följ samma procedur som anges i steg två för att uppdatera resolutionen. Testa dubbla bildskärmar genom att öppna en fil eller ett program som en bild. Tryck och håll nere musknappen på bilden och dra musen till den andra bildskärmen.


Previous:nothing Next:Hur byter jag CPU på en Dell 8400?

Relaterade artiklar


 • hur man fixar en fast DVD-enhet på en dator
 • hur du öppnar ett X8350 skrivare
 • Hur uppgraderar jag en Celeron 2 GHz?
 • specs på en Dell Latitude D800 moderkort
 • bärbara datorer förklaras
 • hur man byter en trådlös nätverkskort till 100 Mbps
 • hur man kan övervaka en AMD CPU
 • specifikationerna för en Toshiba r-25
 • hur man: en skärmsläckare på flera bildskärmar
 • hur ändrar CPU-fläkt hastigheten i BIOS