Dator > hur du köper en leverans datorkraft

 • hur du köper en leverans datorkraft


 • Din datorns nätaggregat påverkar effektiviteten, värme-nivå och stabilitet i ditt system. En felaktig strömförsörjning kan orsaka allvarliga skador på din hårdvara och data. Som ett resultat, som ersätter datorns nätaggregat är en viktig angelägenhet. Framsteg inom dator komponenter, till exempel processorer och grafikkort, har ökat mängden ström som krävs för att säkert köra din dator. Om du vill köpa en leverans datorkraft, bör du forskning systemet för att du köper rätt produkt
  1.
  Skriv ner din processor information. Många nätaggregat inte uppfyller kraven på dagens processorer. Leta information om din dators processor. Klicka på "Start" och högerklicka "Den här datorn. " Klicka på "Egenskaper" som öppnar "System Properties"-fönstret. Klicka på fliken "Allmänt" och registrera processorn information. Se till att du spelar in tillverkarens namn, CPU-modell och hastighet.
  2.
  Skriv ner datorns formfaktor. Den formfaktor --- eller fysisk fall arrangemang --- avgör var skruvarna för strömförsörjningen resten. Kontakta datortillverkaren för att bestämma formfaktor och registrera informationen.
  3.
  Beräkna datorns minsta wattal krav. De olika komponenterna i din dator varje kräva en särskild effekt, enligt ComputerShopper. Beräkna effekt genom att lägga till det minimum som krävs wattal för varje komponent, inklusive processorn, grafikkortet och ljudkortet. Du kan hitta effekt genom att forska tillverkarens specifikationer. Alternativt kan du använda en online kalkylator för att bestämma en uppskattning. Online räknare kan du välja den typ av komponenter datorn hus och fungera som ett alternativ till forskning tillverkare och lägger den angivna wattal.
  4.
  Utvärdera anslutningar din dator behöver. Nätaggregat kommer med olika kabel formgivning, modulär, fast eller en kombination, som påverkar hur leveransen ansluts till datorn. Exempelvis krävs datorns moderkort en primär och sekundär anslutning som kräver 20 till 24 pins och fyra till åtta pins, respektive. Bestäm obligatorisk konfiguration.
  5.
  Kontakta en försäljare för att köpa ditt nätaggregat. Du kan kontakta en dator reparation, kontorsmaterial eller elektronik butik för att hitta en strömkälla. Om möjligt, ta din gamla nätaggregatet att jämföra pris och överensstämmelse. Du kan också söka på nätet för ett nätaggregat. Slutföra köpet efter att ha granskat garantin och återvändandepolitik för att du är skyddad.


Previous:nothing Next:hur man ansluter en bärbar dator till en stationär dator direkt

Relaterade artiklar


 • hur man fixar en fast DVD-enhet på en dator
 • specifikationer för en Compaq pressario cq40-108tu
 • hur man får HP-skrivare att alltid skriva ut i ekonomiskt sätt
 • hur du ställer in en Dell AIO 966 skrivare i nätverket
 • specifikationer för Ricoh cl4000
 • ansluta en dator till en koaxialkabel
 • hur man installerar nvidia 7900 laptop kort
 • Hur felsöker jag en EasyCAP USB 2.0 Video adapter med ljud?
 • Hur felsöker jag en Epson Stylus Color 500 bläckstråleskrivare?
 • hur man bränner en cd med ASUS 900