Dator > Hur tar jag bort omslaget till en HP Officejet hr40?

 • Hur tar jag bort omslaget till en HP Officejet hr40?


 • HP Officejet r40 allt-i-ett-skrivare är en färg bläckstråleskrivare som inkluderar kopiator och skanner funktioner. Liksom många kontor-grade skrivare är Officejet R40 servas när det finns en pappers-fastnat eller sylt eller när bläckpatroner behöver bytas. Detta innebär att öppna höljet eller luckan på skrivaren för att komma åt interna system och därmed kräver bara några enkla steg för att få tillgång till det inre
  1.
  Stäng av HP Officejet R40.
  2.
  Stäng av skrivaren runt så den bakre panelen är riktad mot dig.
  3.
  Ta tag i ratten på den bakre luckan och vrid den ett kvarts varv motsols och lyft sedan panelen bort från skrivarens baksida .


Previous:nothing Next:Hur ändrar jag färgen på en Kodak 5100?

Relaterade artiklar


 • hur du formaterar en SATA-hårddisk
 • Hur gör jag fax från en Deskjet F2100 HP?
 • instruktioner för att inrätta en router
 • Hur gör jag glömska 4 köra på min externa cd-rom?
 • hur man raderar en hårddisk utan internet
 • hur man extraherar data från en Compaq Presario bärbar hårddisk
 • hur man ansluter en dator till en TV med VGA-jack
 • Hur byter jag separation rullarna på en HP LaserJet 4m?
 • Hur arbetar jag en Hewlett Packard Jornada 540-serien?
 • hur du uppdaterar en video grafikkort