Dator > Hur konfigurerar jag en USB-hubb?

 • Hur konfigurerar jag en USB-hubb?


 • USB-hubbar kräver mycket lite konfigurering, om alls. Arbetet ligger med att installera drivrutinen för USB-hubb, förutsatt att operativsystemet saknar drivrutiner för att använda den redan. Förarna är på disken som följde med hårdvaran, eller så kan du ladda ner dem från tillverkarens webbplats. Hubbar är utformade för att vara redo att arbeta från det ögonblick de är inkopplad De tjänar ingen annan funktion än att expandera tillgängliga portar
  . 1.
  Anslut USB-hubb till datorn. .
  2
  Anslut den externa strömkällan (om navet har en)
  3
  Sätt i skivan som följde med navet. . det ska starta automatiskt. Om ingen disk ingick, kommer ditt system automatiskt konfigurera navet för dig.


Previous:nothing Next:Vad är mitt moderkort & processor?

Relaterade artiklar


 • bärbara datorer förklaras
 • hur man installerar RDRAM
 • Hur gör jag nätverket en färg HP LaserJet 2840?
 • Hur låser jag upp skannern på en a940 Dell-skrivare?
 • hur man installerar quad core CPU
 • hur felsöker jag HL-2070N Brother-skrivare?
 • hur man köper en ny datorskärm
 • hur du ansluter IDE-enheter
 • hur man ansluter en optisk kabel spdf till en mottagare
 • Hur gör jag patroner refill bläck med Jet Tec färg?