Dator > Hur får jag tillbaka bilder från en kraschad hårddisk?

 • Hur får jag tillbaka bilder från en kraschad hårddisk?


 • Ett system kan krascha av olika anledningar. Vanligtvis har en påträngande program eller virus orsakade att det inte fungerar. Beroende på hur illa systemet har kraschat, kan bilder hämtas från systemet med hjälp av någon av tre metoder: restaurering, som bara är användbart om återställa alternativet inkluderar säkerhetskopiering av data, med hjälp av återvinning programvara på system som kommer åtminstone starta; eller ta bort hela hårddisken

  Du behöver:. .
  Tillverkarens Recovery CD
  eller, Recovery.
  eller, Mini skruvmejsel (PO, P1 i storlek), yttre fallet med en USB och andra dator.


  1.
  Återställ enheten. De flesta datorer levereras med en återställnings-CD eller har en intern återhämtning. Förfarandet för att inleda systemåterställning varierar per varumärke. Till exempel, att driva in en Toshiba, stänga av datorn. Klicka sedan på "0" och strömbrytaren samtidigt att inleda återhämtning. Acer användare behöver trycka både "ALT" och "F10" nycklar efter att systemet startas. Ett återhämtat systemet kommer att återställa hårddisken tillbaka till fabriksinställningar. Vissa system kommer också att säkerhetskopiera dina data i en backup-mapp på hårddisken. I Gateway datorer här mappen ligger i "Dator" mappen.
  2.
  Använd återvinning programvara. Det finns många program som kommer att försöka återställa filerna på hårddisken, t. ex. Getdata Tillbaka Data Recovery, File Scavenger Data och Pandora Recovery. När programmet startas, kommer programmet att söka på hårddisken efter filer baserat på sökord eller mapp. Några av dessa program kommer att hämta formellt raderade filer. Några kommer också att skapa en enhet bild som kan användas under för att återställa bilderna. Det här alternativet är inte tillgängligt om datorn inte startar. Recovery program varierar i pris.
  3.
  Ta bort hårddisken och koppla den till en annan dator. Du kan ta bort hårddisken i sin helhet. Instruktioner för att ta bort hårddisken varierar något per märke (se tips). När hårddisken tas bort, sätt in den i USB yttre höljet (se tips). Dessa kapslingar finns att köpa i datorbutiker utbudet. Anslut inneslutningen till en annan dator. Leta reda på enheten i "Dator" mappen och dubbelklicka på att öppna den. Bläddra på hårddisken för bilderna och kopiera dem till den andra datorn.

  Tips och varningar


 • vill ta bort en hårddisk på en bärbar dator, makt laptop off , dra ur alla strömkablar och kringutrustning och vänd laptop över. Skruva loss skruvarna som håller hårddisken på plats, och dra ut hårddisken. För stationära datorer, skruva eller glida av motorkåpan på datorn fallet. Koppla loss ström-och andra kablar som är anslutna till hårddisken inuti. Ta bort eller skruva loss hårddisken från buren.
 • vill använda en extern USB-låda, öppna skåpet. Leta upp första stiftsporten på ID-kabeln. (Den första stiftsporten kommer att ange att det är stift nummer "1" och /eller har en röd markering. ) Om du släpa en bärbar hårddisk, ansluta den bärbara datorn adaptern till inneslutningen ID-kabel. Adaptern kommer också att ha PIN-kod "1" markerat, eller kommer den att visa en annan märkning, till exempel en diamant, för att indikera den första PIN-platsen. Line pin up "1" på varje anslutning och anslut hamnarna tillsammans.

Previous:nothing Next:hur felsöker jag HL-2070N Brother-skrivare?

Relaterade artiklar


 • hur man installerar quad core CPU
 • hur man ändrar en inverter bakgrundsbelysningen i en port anteckningsbok
 • specifikationerna för ett ASUS moderkort A8N5X
 • specifikationerna för en IBM Thinkpad i Series 1300
 • hur man återställer en HP Officejet 7410
 • hur man ansöker cpu termiska fettet
 • specifikationer för Ricoh cl4000
 • hur man kan övervaka en AMD CPU
 • Hur gör jag upptäcker CD-ROM-drivrutiner i Windows 95?
 • hur man byter en intern DVD-enhet