Dator > Hur använder jag scannern på min HP 6100?

 • Hur använder jag scannern på min HP 6100?


 • Med HP Officejet 6100 allt-i-ett-skrivare gör mer än bara skriva ut dokument. Skrivaren gör också kopior och inskannade dokument. Du kan skanna dokument med antingen den automatiska dokumentmataren ligger på toppen av maskinen eller genom att placera dokument direkt på skanning glaset. Du måste installera skrivarens fulla programpaket, om du inte redan har gjort det, att fullt ut använda skannern. Du måste också se till att du använder en USB-kabel för att ansluta skrivaren till datorn.
  1.
  Placera dokumentet du vill skanna uppåt i den automatiska dokumentmataren på toppen av skrivaren. Om du behöver skanna ett dokument som inte passar i mataren, lyft upp locket och placera dokumentet vänt nedåt på skanning glaset.
  2.
  Tryck på "Start Scan "-knappen på skrivarens kontrollpanel. Vänta som skannern genererar en förhandsvisning.
  3.
  Se över förscanningen på datorns skärm. Beskär skanna eller göra andra ändringar, klicka sedan på "Acceptera".
  4.
  Vänta som HP Foto och bilduppbyggnad Gallery lanseringar. Klicka på "Spara" och välj en plats på datorns hårddisk för att spara skannade dokumentet.


Previous:nothing Next:hur felsöker jag hk 3600 färglaserskrivare?

Relaterade artiklar


 • hur du väljer en VGA-kort
 • Felsökning av CD-enheten i Windows 2000
 • jämförelse av en PowerBook G4 till en MacBook
 • hur man återställer filer från multimedia-kort
 • Hur fixar jag en HP-skrivare c4240 malande oljud?
 • Hur tar jag bort en Compaq Notebook V2000 batteriet?
 • Hur gör jag glömska 4 köra på min externa cd-rom?
 • hur du justerar ljusstyrkan på en Dell fpw bildskärm
 • Hur man återskapar en Toshiba hdd
 • hur man bränner en mpg fil att spela i en DVD-spelare